2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 105000 بازدید | 5449 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوم اینکه رسالت وام دهی به شکل هست؟ حدود ۳۰۰ دارم که میخام وام بگیرم باهاش بعدا. رسالت خوبه؟

رسالت هم تقریبا مثل طرح مهربانی بانک ملی هست مثلا ۳۰۰ میلیون ۴ ماه بمونه ۳۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۰ ماهه و یا ۱۵۰ میلیون با بازپرداخت ۲۰ ماهه میتونید وام بگیرید .

برای وام رسالت باید حتما شاغل هم باشید البته .

عزیزم 100تومن دارم کدوم بانک بذارم وام خوبی میده و اینکه میخام مبلغ وام زیاد باشه قسطش مهم نیس چقد ب ...

عزیزم میتونید از طرح اعتبار ملی بانک ملی استفاده کنید ولی سپرده تون کم هست باید پولتون زیاد بمونه. 

سلام. یه سوال بران پیش اومده اگه وام اعتبار ملی رو بگیریم وهنوز تسویه نکرده باشیم. امتیاز داشته باشی ...

من نگاه کردم اعتبار داشتم کارت طلایی و نقره ای رو بگیرم ولی ضامن میخواد 

ضامن حتما باید شاغل باشه ؟

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!