2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 105042 بازدید | 5451 پست
نه عزیزم کمترین اش ۱۸ ماهه هست .الان ۲۰۰ رو ۳ ماه بگذارید بعد از ۳ ماه میتونید ۳۰۰ میلیون با بازپردا ...

ممنون عزیزم پس گزینه خوبیه

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبی تاپیک مدیریت رو برا من بالا نمیاره

سلام عزیزم روزت قشنگ🌹

برا منم تاپیک مدیریت بالا نمیاد، نگرانم

خیلی دوسش دارم

طول روز سر میزدم و حس می‌کردم کلی دوست دور هم جمع شدیم و یه خانواده تشکیل دادیم انگار

و هرکدوممون تجربیاتمون رو بی منت گذاشتیم وسط

مامان سبحان عزیز شما هم خیلی زحمت کشیدین ممنونم ازتون🩷

عزیزم بستگی به شعبه و رئیس شعبه بانک و اعتبارسنجی وام گیرنده داره اگر اعتبارسنجی خوب باشه راه میان .

یه سوال دیگه داشتم. مهلت وام ازدواج تا کی هست. من دوسال پیش عقد کردم ینی دوسال از ازدواجم میگذره نتونستم بگیرم. تا کی زمان دارم ؟؟

منم میخوام پسرم رو زن بدم ۱۰۰ تومن وام میخوام ولی کو؟هیچ جا نمیدن 

زوره ۳۰ سال توی یه نهادی کار کنی حالا هیچی به هیچی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سلام عزیزم ما می‌خواستیم از فرابانک ملت وام ۱۰۰ تومنی بگیرم چندتا ضامن گذاشتیم قبول نکرد شما میدونید ...

سلام عزیزم من واقعا دقیق نمیدونم ولی احتمالا رتبه اعتباری خودتون یا ضامن پایین هست که قبول نمیکنه .

سلام عزیزم من واقعا دقیق نمیدونم ولی احتمالا رتبه اعتباری خودتون یا ضامن پایین هست که قبول نمیکنه .

سلام مامان سبحان شما وام پیمان ویپاد رو گرفتین؟حتما باید آدرسو درسامانه املاک ثبت کرد ؟

سلام مامان سبحان چجوری و با چه عنوان میتونم ۲۰۰ ملییون وام بگیرم🥲

سلام عزیزم اگر سپرده ندارید فقط میتونید وام های اسنپ پی و دی جی پی رو بدون سپرده گذاری بگیرید البته اگر چک صیادی داشته باشید ‌.

سلام مامان سبحان شما وام پیمان ویپاد رو گرفتین؟حتما باید آدرسو درسامانه املاک ثبت کرد ؟

سلام عزیزم برای وام برآیند معمولی لازم نیست ولی برای وام برآیند چک یار و وام پیمان باید آدرسی که داخل ویپاد ثبت کردید با سامانه املاک و اسکان یکی باشه .