2821
2789
عنوان

حس ماااادري

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 97 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای هر کسی و هر لحظه متفاوت هست 

من خودم بچه دار نمیشم خیلی ها بهم میگن راحتی ولی فکر کنم مسئولیت مادرخیلی زیاد و حساس هست

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
من مادر سه تا گلم سخته شیرینه گاهی تند گاهی شور  امانت کوچولوهامونو خدا داده خودش کمک میکنه مح ...

خداحفظ كنه فرشته هاتو

سخت نيست مادر شدن ؟

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
حس مادری خیلی قشنگه...حسی ک ی موجودی از جنس خودت تو وجود خودت رشد میکنه حاضری جونتو براش بدی قشنگ نی ...

انشالله زود مامان ميشي عزيزم

ميخواستم فقط كمي كمي دوستت داشته باشم از دستم در رفت عاشقت شدم
چرا عصباني ؟

از بس شیطونی میکنن سر و صدا به خدا سرم داره منفجر میشه اصلا نمیتونن اروم باشن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹