2777
2789

دیدی مثلا توی تاپیک های حاجت روایی شرکت میکنی، نمیدونی کیه؟☺️ ولی از صمیم قلب واسه ی هم دعای خوب میکنیم☺️🌺

این خیلی حس خوبیه... 

خداوند به موسی (ع) وحی کرد:‌ ای موسی، مرا با زبانی بخوان که گناه نکرده است.

موسی عرض کرد: خداوندا! آن زبان را از کجا بیاورم؟ خطاب آمد: با زبان دیگری مرا دعا کن.

تا دعایت مستجاب شود.! به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای..

یه نتیجه ای دیگه که گرفتم اینه که ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودت مقایسه نکن! 

خداوند همه چیز را از یک نفر نمیگیره و همه چیز به یک نفر نمیده

. «وَ ما تَشاؤُنَ إِلاَّ أَنْ یَشاءَ الله»؛[1]

و شما هیچ چیز را نمی‌خواهید مگر این‌که خدا بخواهد.

یعنی اراده اختیارى انسان نیز مانند فعل اختیاری او، تحت اراده تکوینى خدا قرار دارد.[2]

2. «وَ إِنْ یَمْسَسْکَ اللهُ بِضُرٍّ فَلا کاشِفَ لَهُ إِلاَّ هُوَ وَ إِنْ یُرِدْکَ بِخَیْرٍ فَلا رَادَّ لِفَضْلِه یُصیبُ بِهِ مَنْ یَشاءُ مِنْ عِبادِهِ وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحیمُ»؛[3]

و اگر خداوند، [براى امتحان یا کیفر گناه،] زیانى به تو رساند، هیچ‌کس جز او آن‌را برطرف نمی‌سازد و اگر اراده خیرى براى تو کند، هیچ‌کس مانع فضل او نخواهد شد! آن‌را به هرکس از بندگانش بخواهد می‌رساند و او بسیار آمرزنده و مهربان است.

همزمان ک داری با ی نفر با حس خوب و مهربونی حرف میزنی و قربونت برم و اینا میکنی داری با یکی دیگه دعوا جنگ میکنی جد و اباد همو میارید جلو چشم هم😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

منم دعا کنید،کم کم دارم مایوس میشم دعام کنید💔

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاا

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

منم دعا کنید،کم کم دارم مایوس میشم دعام کنید💔

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم🌺

به نییت یه صلوات فرستادم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

دعای امام زمان بدرقه راهتون باشه🌺☺️

برای منم دعا کن🙏❤️

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم🌺☺️

برات یک صلوات فرستادم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

دعای امام زمان بدرقه راهتون باشه☺️🌺

برای منم دعا کن❤️

انشاالله حاجت روا بشی عزیزم🌺به نییت یه صلوات فرستادم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد و ...

ممنون💔

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫