2777
2789

این تغذیه ای که من دارم الان خوبه تو بارداری؟هفته ی هفتم هستم ولی هرچی میخورم هی میگم نکنه مقوی نیس نکنه کم خوردم فردا بچم وزنش کم باشه .

صبحا صبحانمو به وقت میخورم بعد یه دوتا خرما میخورم گاهی شیر باشه شیر هم میخورم سعی میکنم از پسته و بادوم و مویز حد اقل ده تا دونه بخورم بعد میوه بعد ناهار عصر هم همینارو بجز خرما و شیر میخورم سوالم اینه دیگه چیا بخورم خوب باشه؟ عرق کاسنی تو بارداری خوبه؟ کسی خورده

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

تغذیه ات خوبه عزیزم . 

ولی عرق کاسنی رو از الان نباید استفاده کنی مال هفته های اخر بارداری . من خودم شخصا نمیخورم چون عوارضای این عرقیجات زیاده ولی خیلیا برای رفع زردی قبل زایمان میخورن 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

تغذیه ات خوبه عزیزم . ولی عرق کاسنی رو از الان نباید استفاده کنی مال هفته های اخر بارداری . من خودم ...

مرسی عزیزم چشم 

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرق کاسنی رو فکر کنم هفته های آخر میخورن ک بچه زردی نیاره هر چند من خوردم ولی بچه م زردی داشت

بنظرتون چیباعث میشه زردی بگیره بچه

مرسی عزیزم چشم

چشمت پر نور عزیزم بارداری خوبی داشته باشی❤️

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

تغذیه ات خوبه خداروشکر ویار نداری میتونی بخوری

ولی در کل بچه در هر صورت وزن میگیره منتها اگر تو تغذیه ات مناسب باشه به بدن خودت هم میرسه ولی اگر تغذیه مناسب نداشته باشی هر چی شیره جونت باشه بچه میگیره واسه خودش تو خودت بی جون میشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
تغذیه ات خوبه خداروشکر ویار نداری میتونی بخوریولی در کل بچه در هر صورت وزن میگیره منتها اگر تو تغذیه ...

نه خیلی حالت تهوع ندارم فقط بعضی صبحا دارم .فقط خیلی خوابم میگیره طبیعیه یعنی؟

آجیل بخور میوه بخورولی تو خوردن هیچ چیز زیاده روی نکن

توت فرنگی زیاد میخورم نمیدونم بد باشه یا نه

نگران نباش، ظاهرا داری خوب پیش میری

میگن اسفناج خیلی خوبه ولی بدم میادد😭😂

میگن اسفناج خیلی خوبه ولی بدم میادد😭😂

آره خوبه، ولی هیچی رو به زور نخور حالت بد میشه، هر چی به اندازه، اسفناج برای آهن خوبه، نمیتونی بجاش عدس پلو و عدسی و اینا درست کن

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو