2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم مامانمو ببخشم

147 بازدید | 29 پست

هیچوقت حرفای زشتی که تو مجردی بم میزد یادم نمیره.

همش فحش ،همش توهین.

اصلا نمیتونم حلالش کنم.

کاش نازا میشد هیچوقت بچه نمی‌آورد 

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

عه بابا 👁👄👁

حیحصحصمیگژپژکوزوژوژکیحکی

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

کلکبکبکبکبکبککبکبکبک

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹۰۰﷼﷼﷼

چیا میگف مگ

اسم خراب می‌داشت روم.

با داداشم میخرم میکردن می‌خندیدن.

به داداشم اجازه داده بود فحش بده بم.

همیشه میگه چرا گورتو گم نمیکنی از این خونه بری.

با اینکه حمالی میکردم تو خونه.

من تنها چیزی که از مامانم یادمه فحش و توهینه

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
بسه دیگهههه

گثجثجثجصججصجصچژچژچژچژچژکژچچژچژچژچ

شده مادرت رو ب قبله وایسه دستاشو بگیره بالا نفرینت کنه؟ شده بخاطر مشکل غصبی که مادرت داره ب تو و برادرت انگ بزنه؟ شده صبح ها که ب جای هشت،هشت و نیم از خواب بیدار شده باشی مادرت هرچی از دهنش دربیاد بهت بگه من اینارو دیدم تو مجردی .. ولی بعد ازدواج کلا تغییر کرد.. ولی چ فایده زخم هاش هنوز باهام.. همیشه میگم نکنه سراون نفرین ها من پونزده سال زندگی متاهلیم همیشه چشام پراشک 

چچچچچچ

هعییییی. سعی میکنم به اون روزا فکر نکنم چون کینه ی بدی به دلم میاد و ادامه زندگی برام سخت میشه

دقیقا.یادم میاد انقد با خودم خودخوری میکنم و تکرار میکنم که حالم بد میشه

اسم خراب می‌داشت روم.با داداشم میخرم میکردن می‌خندیدن.به داداشم اجازه داده بود فحش بده بم.همیشه میگه ...

خب چی شد ازدواج کردی تهش؟

من بابام اینطوریه نگاهش از صد تافحش بدتره

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
چچچچچچ

بسه توروخدا.توام معلومه روانی

عزیزم   هر کسی هر کار خوب وبد  انجام میده  پاداش ومجازات داره

شما حالا که مستقل وجدا شدین  سعی کن گذشته رو   دور بندازی 

وسعی کن در اینده  مادر خوبی برای فرزندات  بشی   و از اشتباهات مادرت  درس بگیری   وبا کارهای خوبت  مطمئن باش یه روزی  پشیمون وشرمنده  میشه