2777
2789
آخه خونه بابا هم هیچی نیست شرایط ها یکسان نیستن

درست میگی اما به خونواده شوهر و مردای بدردنخور هم نمیشه دل بست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که نگرانی انگار تجربه سختی داری

هم خودم همه تمام اونایی که میبینم

زندگیا از دور زرق و برق زیبایی دارن 

الهی همه تو زندگیشون خوش باشن و هیچ تلخی و سختی رو تجربه نکنن...همچنین شما دخترعزیزم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

کاسب میخوای برو فروشگاههای مارک😂دکتر میخوای برو دانشکده پزشکی😬نشد دم در وایسا 😙 خلبان میخوای روز دوساعت برو فرودگاه اونجا ک رد میشن میرن سمت هواپیما🤧 بانکی میخوای هر روز برو یک بانک ببین کدوم فعلا پسندت میشه تا بعد😪

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

الان ۹۰ درصد با دوستاشون ازدواج میکنند و تو خیلی موارد دخترا خودشون پیش قدم میشن و به نوعی پیدا میکنند و یکسریا خیلی ام خوشبخت شدن 

گذشت زمانی که میشستن خونه همسایه و فامیل دور و نزدیک میومدن خواستگاری 

یعنی سعی کنم برم تو رابطه ؟

نه هر رابطه و هرکسی 

میگم به قصد ازدواج نه خدای نکرده ازت سواستفاده بشه

مثلا اگر دیدی پسری عاقل و بالغ و فهمیده است مثلا تو فامیل یا محیط کار یا دانشگاه 

یه طور مخش و بزن 

مثلا نمیدونم دلبری دخترونه یا خودت و بهش نزدیک کن 

یه جورایی ام بفهمون قصدت ازدواجه 

چه ایرادی داره خودت انتخاب می‌کنی به جای اینکه انتخاب بشی