2777
2789
عنوان

مامانم دیوونم کرده

92 بازدید | 7 پست

از روزی که عقد کردم هیچ وقت روی خوش نشون نداده چون قبلا با شوهرم دوست بودیم و بعدش اومد خاستگاریم میگه از تو کوچه شوهر پیدا کردی شرم و حیا نداری آخه این چه حرفیه 

الآنم که عقدم با شوهرم بیرون میرم تا چند روز قهره حرف نمیزنه هفته ای یه بار بیشتر بیرون نمیرم 🥺 

چند بار با شوهرم دعوا کرده که دیگه کمتر خونمون میاد دل اونم شکسته 

بعضی وقتا میگم چرا فقط مادر من اینجوریه هیچ وقت حس مادرانه نداره انگار دشمنمه از هر چیزی استفاده می‌کنه تا من عذاب بکشم بخدا بعضی وقتا انقد اذیتم می‌کنه یه حرفایی میزنه که بابام میگه بسه چیکار این دختر داری 

هرچی سعی میکنم من خوب باشم نمیزاره 

همش هرچی میشه زنگ میزنه به خالم توضیح میده 

امروز انقد گریه کردم که چشام خسته شد 

بابام خیلی خوبه همیشه باهامون خوب بوده خیلی هم خوشحاله که ما خوشبختم ولی مامانم....

دیگه از دستش خسته شدم دلمو شکسته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا انقد تیکه میندازه که می‌خوام برم از خونه بیرون فقط صداشو نشنوم

بجا این اداها یکاری کن مامانت بهش اعتماد پیدا کنه برات زحمت کشیده

بزار مادر بشی🙃

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...

نگران نباش اکثرا مامانا اینطورین سعی کن بیشتر با بابات در ارتباط باشی با مامانتم در ارتباط باش ولی کمتر بیشتر سعی کن دل مامانتو به دست بیاری مثلا روز مادری تولدی شوهرت سورپرایزش کنه بهش تو پیامک تبریک بگه صمیمیت بینشون بیشتر شهبه شوهرت علاقه مند میشه☺️