terme_s مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 507 عنوان خانومایی که نی نی تو دلشون دارن بیاین لطفا 41 بازدید | 6 پست لکه بینی در اوایل بارداری طبیعیه؟یکو نیم ماهشه 1403/11/26 | 13:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برکههههههههههههه عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 5307 آره لک لانه گزینهمن تا سه ماه داشتم البته هماتوم بود با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمیتواند از نیکی پشیمانت کند..
terme_s مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 507 آره لک لانه گزینهمن تا سه ماه داشتم البته هماتوم بود بعدش مشکلی پیش نیومد.من خواهرم یماهو نیمه بارداره امروز صبح لکه بینی داشته خیلی نگرانیم
زریک عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2611 بله منم داشتم خیلی هم ترسیدم(تاپیکاش هست)لانه گزینی بود تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...
terme_s مدیر استارتر عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 507 بله منم داشتم خیلی هم ترسیدم(تاپیکاش هست)لانه گزینی بود اره گل رفتم خوندم .قدمش برات خیر باشه عزیزم ایشالا به سلامت بگیری بغلت🥹کلی امیدوار شدم
زریک عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 2611 اره گل رفتم خوندم .قدمش برات خیر باشه عزیزم ایشالا به سلامت بگیری بغلت🥹کلی امیدوار شدم خیلی ممنون عزیزم ان شاءالله خواهرت مشکلی نداره و همه چی رو رواله،فردا بره پیش دکترش خیالش راحت بشه تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...
برکههههههههههههه عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 5307 بعدش مشکلی پیش نیومد.من خواهرم یماهو نیمه بارداره امروز صبح لکه بینی داشته خیلی نگرانیم نه فقط شیاف و استراحت مطلق بودم با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمیتواند از نیکی پشیمانت کند..