2777
2789
عنوان

هفته دیگه باید آمینو سنتز بشم

95 بازدید | 12 پست

میشه لطفا برای سلامتی نی نیم یه حمد بخونید دعا کنید بچم صحیح و سالم به حق این روز عید بیاد بغلم و مشکلی نداشته باشه 🤲❤️

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
من نمیفهمم چرا جدیدا میگن امینو بدین وقتی سلفری هست

نمیدونم آبجی منم بچه اولمه خیلی منو ترسوندن چون تو غربالگری اولم ان تی نزدیک به 3 بود😔

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب همون موقع چرا بهت نگفنن سلفری بدی الان چند هفته ای

12 هفته بودم گفتن باید صبر کنی 16 هفته که شدی بیای برای آمینو الان 15 هفتم 

12 هفته بودم گفتن باید صبر کنی 16 هفته که شدی بیای برای آمینو الان 15 هفتم

خدا لعنتشون کنه همون 12 هفته سلفری میدادی جوابش هم 13 هفته میومد و تموم استرسم هم نمیکشیدی این همه

امینو خطر هم داره

خدا لعنتشون کنه همون 12 هفته سلفری میدادی جوابش هم 13 هفته میومد و تموم استرسم هم نمیکشیدی این همهام ...

چیکار کنم من هم پسر داییمه چون ازدواجم فامیلی هست هم گفتن مشکل دارم هم آزمایش و سونو غربالگری پیر شدم تو این چند هفته فقط از خدا سلامتی بچمو میخام خودم بدرک بچم سالم باشه 

چیکار کنم من هم پسر داییمه چون ازدواجم فامیلی هست هم گفتن مشکل دارم هم آزمایش و سونو غربالگری پیر شد ...

دکترت ع

حتما عوض کن 

کسی ک زن پسر داییشه حتما باید همون اول ازمایش سلفری میداد 

نه ازمایش ان تی 

بعد اگه سلفری مشکل داشت اون موقع میرفتن امینو انجام میدادن

منم فامیل هستیم همون اول فرستادن سلفری 

این سه هفته با هزار جور حرص و جوش ادم داغون میشه

دکترت عحتما عوض کن کسی ک زن پسر داییشه حتما باید همون اول ازمایش سلفری میداد نه ازمایش ان تی بعد اگه ...

زنداییم که غریبه هم بودن با داییم فامیل نبودن بازم گفتن بچت مشکل داره براش آمینو انجام دادن ولی خدارو شکر سالم بود بچش 

زنداییم که غریبه هم بودن با داییم فامیل نبودن بازم گفتن بچت مشکل داره براش آمینو انجام دادن ولی خدار ...

امینو مشکلش سخت و خطرناک بودنش هست 

سلفری انجام میدن همونقدردقیقه ولی با ازمایش خون ساده

امینو مشکلش سخت و خطرناک بودنش هست سلفری انجام میدن همونقدردقیقه ولی با ازمایش خون ساده

میدونم عزیزم ولی چاره چیه دعا کن بچم سالم باشه و مشکلی پیش نیاد 🤲😔

بچه در اغلب موارد سالم هست و این هم خطای ازمایش ساده هستشاصلا نگران نباش 99درصدسالم هستن

ان‌شاءالله که همینطوره مرسی که وقت گذاشتی گلم 💞