2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بهم زنگ نزد

1401 بازدید | 57 پست

دیشب ساعت ۱۱زنگ زد شوهرم که فردا صبح میایم خونتون لولمون ترکیده می‌خوام درستش کنن

الآنم زنگ زد باز به شوهرم که الان می‌خوایم بیایم خونتون

شوهرم گفت پاشو ناهار کن منم گفتم چرا ناهار کنم (ما خودمون ناهار نمی‌خوریم)گفت خب ابجیم میاد منم گفتم کسی بهم زنگ نزده که میاد خونم اونم گفت حالا سیاره اشکال ندارع ولی هیچوقت به خودم زنگ نمیزنن 

بچشونو میخواستن نگه دارم زنگ زدن شوهرم

گفتن برم به بچشون درس یاد بدم زنگ زدن شوهرم

میخواست آش نذری بده زنگ زد شوهرم(که البته اونجا شوهرم بهش گفت به خودش زنگ بزن بگو اونم زنگ نزد و منم نرفتم)

ناهارو نکنید، بپزید. 

ولی آره حق داری ناراحت بشی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش فکر کردم حق با اوناستت ولی بعد که دیدم بار چندم شونه فکر کنم حق داری.معمولا زنا باهم هماهنگ میکنند بعدش مردا باهم

کارش اصلا جالب نیست

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

خیلی ام آدم افتضاحیه 

دوتا پسر فوق‌العاده شلوغ داره که میاد اینجا ولشون می‌کنه به امون خدا خودشم دراز می‌کشه

آخرین بار که اومد یا یه هفته از اینور اونور سوهان رد نیومد

خودشم که یه سره فضولی می‌کنه که این ظرفارو نیار اونارو بیار اینو نیار اونو بیار

الان چه رفتاری باهاش داشته باشم

خواهرشوهر منم اینجوریه عادت کردم توقعی هم ازش ندارم. منم مهمونی بخوام بدم یا کارای اینجوری میگم شوهرم بهش خبر بده 

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

شما برو ناهار درست کن اما اومدن رک بهشون بگو عزیزم 

مگه شماره من سیو نداری یا از من خجالت میکشی 

که باهام تماس نمی‌گیری 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍