2777
2789
عنوان

کسایی که عمل بینی داشتین

194 بازدید | 21 پست

سلام دوستان دکترم گفته پوستای خشک هفته ای ۱ بار چسب عوض کنن پوستای چرب هفته ۲ بار 

من پوستم به شدت خشکه ولی چون تازه ۱۰ روزه عمل کردم و تو این ۱۰ روز دماغم هیچ هوایی نخورده و شسته نشده بشدت چرب شده حالا میخواستم بپرسم آیا میشه پوست بینیمو با صابونی یا ژل شستوشویی چیزی بشورم یا کلا نباید دست بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خیلی چرب شده بدم میاد

دکترمن گفت اردوروزبروزیردوش حموم چسبت رودربیارواقفاچطورتحمل میکنی بیشتردوسه روزچسبه کلاچندش میشه چسب پوست دماغم داغون میشه 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

دکترمن گفت اردوروزبروزیردوش حموم چسبت رودربیارواقفاچطورتحمل میکنی بیشتردوسه روزچسبه کلاچندش میشه چسب ...

مگه چطوری میشه میگی چندش میشه؟

تو شبا صاف میخوابی یا به پهلو؟

مگه چطوری میشه میگی چندش میشه؟تو شبا صاف میخوابی یا به پهلو؟

چون چرب میشه چندش میشه

من ی روز در میون ک عوض میکردم از شدت چرب بودن خودش درمیومد

بعد با شامپو بچه میشستم چسب میزدم

مگه چطوری میشه میگی چندش میشه؟تو شبا صاف میخوابی یا به پهلو؟

سعی میکنم صاف بخوابم ولی دکترم گفت اشکال نداره به پهلوبخوابی شماخودت چسب میزنی یادکتر؟؟؟من ۱۲روزه عمل کردم خیلی دماغم بزرگه داغونم دماغم گوشتی بود

چون چرب میشه چندش میشهمن ی روز در میون ک عوض میکردم از شدت چرب بودن خودش درمیومدبعد با شامپو بچه میش ...

من میترسم خودم عوض کنم میترسم کج بشه بینیم🤦🏻‍♀️ اخه یکی از اشناهامون خودش چسب میزد بعدش کج شد یکم 

من میترسم خودم عوض کنم میترسم کج بشه بینیم🤦🏻‍♀️ اخه یکی از اشناهامون خودش چسب میزد بعدش کج شد یکم

دکترداخل مطب چسب زدبراز من منشیش فیلم گرفت ازروی اون چسب میرنم خوش بحالت من راهم دوره نمی تونم همش برن مطبش 

سعی میکنم صاف بخوابم ولی دکترم گفت اشکال نداره به پهلوبخوابی شماخودت چسب میزنی یادکتر؟؟؟من ۱۲روزه عم ...

من میترسم خودم چسب بزنم کج بشه واسه همین میرم پیش دکتر

اشکال نداره بابا طبیعیه منم ۱۱ روزه عمل کردم هنوز اندازه بینی خودمه شایدم یکم بزرگتر تا ۳ ماه طبیعیه ورم و اینا اصلا هیچ نگران نباش

اون محکم چسب و فشار می‌داده ک کج شده 

وقتی آروم بزنی مشکلی پیش نمیاد.

یکی میشناسم 1ماه فقط چسب زد اینقدر دماغش نازه ک حد نداره🫠

خیلی اروم با دستمال مرطوب اونم به سمت بالا پاکش کن یا با شامپو بچه بشور بعد چسب بزن دکتر من گفت هفته ...

اخه تا همین چند روز پیشم اتل داشت

تازه دو روزه چسب زدم