2777
2789

الان تو تاپیکی پر بازدید یکی نوشته بود مردم بی رحمن وقتی دلار میره جنس سریع ۲ برابر میکنن. خب وقتی به قیمت قدیم بفروشن سودی نمیکنن ، پولی باید بذارن روش جنس جدید بیارن

یا صابخونه رحم نمیکنه انقد اجاره میگیره! انتظار دارن ماهی دو سه تومن بدن با پول پیش خیلی کم

عزیزان چیزی از استهلاک خونه سر در میارین؟؟ ما اگر قبلا ۱۰ ميليون اجاره میگرفتیم شده مشکلی پیش بیاد برای تعمیرات ماهی فقط ۱۵ میلیون خزج وارد کنیم مستاجر آرامش داشته باشه 

پس نگید تقصیر مردمه گرون میکنه🙄

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استهلاک خونه کجاست دقیقا؟من الان ۵ ساله تو این خونم صاجب خونه خیر ندیده هر سال اجاره رو ۲۰۰ برابر میکنه یریالم خرج خونه نکرده.هرچی خراب بشه با مستاجره کی گفته صاب خونه میده.صابخونه فقط پولو میشناسه 

مثلا من دیروز رفتم پافر برا بچه بخرم گفت800رنگنبندیش کامل نبودرفتم جلوتر گفت 500همونوخب باید انصاف د ...

بله درست میگید بعضیا کمی بی انصافی میکنن ...ولی کلا مشکل از جای دیگه هست🙄

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی

منکه لباسای بچم رو از یه فروشنده میخرم که بیخودی لباسای قبلیشو با قیمت الان نفروشه،چک کردم دیدم اکثر اطرافیان دارن از همون خرید میکنن

مثلا کاپشن پسرمو خریدم ۴۵۰، جدیدهاش باهمون طرح و پارچه بود ۹۰۰

انشالله خدا برکت بده بهش

فقط اینو میدونم سواره هیچوقت حرف پیاده رو نمیفهمه.اونایی که داشتن همیشه دارن ضرری نکردن خونه هاشون هزار برابر شده تورم میشه اجاره هاشونم زیاد میشه براشون جبران میشه ولی کسی که نداشته و حداقل در حد خودش داشته بیچاره شده تا با کفش مستاجرا و مردم عادی راه نرن نمیفهمن فقط شعار میدن بعضیا

مثلا من دیروز رفتم پافر برا بچه بخرم گفت800رنگنبندیش کامل نبودرفتم جلوتر گفت 500همونوخب باید انصاف د ...

بله دقیقا خیلی از فروشنده های بی انصاف دارن سو استفاده میکنن یه وسیله از لوازم تحریر قیمت گرفتم ۲۰۰ میداد رفتم یه جا دیگه ،دقیقا همون برند رو ۸۰ میفروخت 

یا مثلا عیییین کفش منو دخترخاله ام خرید از یه شهر دیگه ،با قیمت دو برابر