2777
2789
عنوان

مادر بزرگم دست از سرم برنمیداره

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 25 پست
همه ی این خوابا برگرفته از افکار روزانه ات هست و افسردگیتروی روانت کار کن و البته کم خون بودنت هم بی ...

جز قرص آهن ک بهم میدن کاری نمیکنن 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم اینی که به خوابتون میاد مادربزرگتون نیست 

شیطانه و برای ازار و اذیت شما اینکارو میکنه. 

و گرنه اموات اگه هم بخان کسی رو با خودشون ببرن یه خواب بسیار معنوی ادم میبینه . یبار.  نه هر شب هر شب. 

خوابهای اینطوری فقط از فکر و روان آشفتس. 

احتمال ضعیف هم شدین. 

شما سودای مغزت زیاد شده.  حتما گلاب بریز رو ابهات بخور. نمیدونم گلاب برا زن حامله که بد نیست؟ اگه بد نیست بخور

و مدام اسپری کن به صورتت و لباست. 

صدقه مقدار کم هر صبح بده. 

خودتو و زندگیتو از صمیم قلب بسپار به خداوند. 

و اینم یگم من یه کارمندی میشناسم اینا باز بچه دار شدن. این بچه یه قدمی داشت ماشالا هزار ماشالا دربهای رزق روزی جوری روشون باز شد که زندگیشون از این رو به اون رو شد. در عرض ۶ سال .  بدون هیچ ارث و کمک مالی. فقط خدا خاست. 

دستتو بزار رو شکمتون و به نی نی بگو دعاتون کنه. بگو منتظری بیاد تا خیر و برکت بیاره. 

منم باردار بودم مادربزرگم فوت کرد . هر شب خوابشو خیلی ترسناک میدیدم...ی بار گفتم خدایا من دیگه خواب اینو نبینم ... باور میکنی دیگ ندیدم 

اصلا اسایش نداشتم

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

[QUOTE=372106888]منم باردار بودم مادربزرگم فوت کرد . هر شب خوابشو خیلی ترسناک میدیدم...ی بار گفتم خدایا من دیگه خواب ...[/QUOTکلافه شدم دیگ از خوابیدن متنفرم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

عزیز دلم اینی که به خوابتون میاد مادربزرگتون نیست شیطانه و برای ازار و اذیت شما اینکارو میکنه. و گرن ...

بخدا  کلمه کلمه نوشته هاتو خوندم ته دلم آروم شد مثل آب  روآتیش.

بعضیا با راهنماییهاشون باحرفاشون یه باقیات صالحات برای خودشون میسازن ک شاید با  کارخیردیگه برابری نکنه.من ازلحاظ جسمی و روانی خیلی ضعیف شدم.معلومه ایمان شما قویه  خیلی دعام کن

بخدا کلمه کلمه نوشته هاتو خوندم ته دلم آروم شد مثل آب روآتیش.بعضیا با راهنماییهاشون باحرفاشون یه ب ...

عزیزم ایمانم قوی نیست اما ادم معتقدیم.‌

یه مدت روح پدربزرگم آزارم میداد اینقدر در طول روز حالم بد میشد 

تا اینکه فهمیدم این شیطانه نه روح اون طفلک. 

شروع کردم اسپند دود کردن و گلاب درمانی. قران خوندن. 

رو اب عزیزم سوره یس و الرحمن بخون گلاب هم بریز و شروع کن خوردن. 

سوره یس به قلب ارامش میده عزیزم. بخون لطفا. 

و اگه دیدی باز اذیت میشی حتما شبا قبل خواب ویس سوره بقره رو بزار. فرشته ی این سوره مواظبت میشه. 

الهی به آرامش برسی . نگران نباش این چیزا برل خیلیا پیش میاد‌.‌

چون باردارین هاله اطراف بدنتون ضعیف شده. تا ۴۰ روز بعد زایمان هم ضعیفی گلم.‌

خدا شمارو در آغوش خودش حفظ میکنه 

عزیزم ایمانم قوی نیست اما ادم معتقدیم.‌یه مدت روح پدربزرگم آزارم میداد اینقدر در طول روز حالم بد میش ...

ممنونم ازت ❤