2777
2789
عنوان

آشوبم مینویسم که فقط اروم بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 30 پست
عزیزم نمی‌دونم برای آرامش دلت و‌درک شرایط شما چه حرفی باید بزنم واقعا نمی‌دونم. از حرفهای کلیشه ای ک ...

خلاصه بخوام بگم پسرم تا دو سالگی همه چیزش عادی بود فقط کلامش کم بود پیگیر شدیم این دکتر اون درمانگر ازمایش ژنتیک وام ار ای تا به امروز مشخص نیست علت اتروفی مغزیش چیه 

مشکل ژنتیکی و یا کوروموزومی نداره تا به امروزم دکترا جوابی ندادن و علتش رو پیدا نکردن 

من که دیگه امیدی ندارم فقط از خدا میخوام جون هردومون رو با هم بگیره بچم بدون من دووم نمیازه اگه الان ...

ای خدا  به این بانوی عزیز صبر و توانایی بده و کمکش کن خدایا سلامتی رو به فرزندش عطا کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه عکسشو بذاری؟ البته اگه ناراحت شدی ببخشید... فقط دوست داشتم ببینمش

نه متاسفانه میخوام اینجا جایی باشه که خود واقعیمم 

تو زندگی عادی من یه مادر قوی و خندانم 

ببخشید نی نی یار برای چی ؟

برای تاپیک خودم میخواستم آبروم در خطره توروخدا اون تاپیکی که نوشتم حالم داغونه و شوهرم نگاه میکنم رو گزارش برن توروخدا توروخدا آبروی منو به 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
برای تاپیک خودم میخواستم آبروم در خطره توروخدا اون تاپیکی که نوشتم حالم داغونه و شوهرم نگاه میکنم رو ...

باشه عزیزم گزلرش میزنم 

نی نی یار رو بلد نیستم گوگل کن ببین روشش چجوریه