2777
2789
عنوان

آشوبم مینویسم که فقط اروم بشم

425 بازدید | 30 پست

خدا هیچ بنده ایی رو با مریضی بچش به امتحان نکشه 

یه پسر ۷ساله دارم عین دسته ی گل بچم ماه خوشگل قدش بلنده و کشیده چشاش انقدر خوشگل یه نگاه نافذی داره این بچه میتونی خدا رو توش ببینی 

براش کلی آرزو داشتم ولی حسرت به دلم گذاشت حتی صداشو بشنوم ،مامان صدام بزنه ،بگه مامان من فلان غذا رو دوس دارم ،یا به کارتون خاصی علاقه دارم ،مامان امروز تو مدرسه یاد گرفتم اسممو بنویسم قرار واسم جشن اسم بگیرن ،اینا که آرزوهای خیلی بزرگیه ،قاشق بگیره دستش خودش غذاشو بخوره ،مجبور نباشم بچه ۷ساله رو پوشکش کنم ،بتونه حتی دکمه لباسش رو باز کنه 

خدای من انصافت کجا بود ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امیدت به خدا باشه انشاءالله خدا مجزه میکنه شفا میگیره

من که دیگه امیدی ندارم فقط از خدا میخوام جون هردومون رو با هم بگیره بچم بدون من دووم نمیازه اگه الانم من دارم ادامه میدم تا بچم هست منم هستم 

عزیزم نمی‌دونم برای آرامش دلت و‌درک شرایط شما چه حرفی باید بزنم واقعا نمی‌دونم. از حرفهای کلیشه ای که ممکنه بیشتر ناراحتت کنه بدم میاد. فقط میشه بیشتر توضیح بدی. این بیماری خودبخود به وجود میاد؟؟؟