2777
2789

نزدیک منظورم خانواده یا فامیل یا... 

کسی که آشنا باشه ترجیجا

دلیلشم بگید

من از بابام بخاطر اینه بار ها به مامانم و حتبه ما خیانت کرد

اینطوری که از ما همه جا غیبت می‌کرد حتی پیش درو و همسایه و پیش فامیل و غریبه و بارها به مامانم خیانت کرد. 

بعد بخاطر اینکه خیلی خیلی بد دهنه و دست بزن داره و شاید اگر کسی فحش هایی که به ما میداد رو بشنوه کم پیش بیاد که روانی نشه

بعد بخاطر به راحتی بهم زدن زندگی ما 

مثلا اگه مامانش یه ذره بهش می‌خورد اون روز خونه ما خون و خون ریزی بود

به خاطر تهمت های بد زدن به مامانم و اینکه نمیزاشت سرکار بره و خودشم به ما پول نمی‌داد و می‌خواست مارو به گدایی بکشونه و بخاطر همیشه مسخره کردن قیافه و هیکل مامانم و خواهرم و خودم

و بخاطر دزدی هاش از مامانم

بخاطر اینکه از بچگی میزد تگسرم و نمیزاشت وقتی ازش ناراحت شدم حتی بگم من ناراحتم و بخاطر همین از بچگی من زبون نداشتم و تو اجتماع آسیب میدیدم و هیچوقت نمیتونستم دلیل ناراحتیمو بگم

و از همه مهم تر پیر کردن مامانم و بدبخت کردنش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم

بخاطرتباه کردن زندگیم 

بخاطراعتیادش

بخاطربیکاریش 

بخاطرخیلی چیزای دیگه

هیچوقت حلالش نمیکنم

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

شوهرم ،چون بددهنه ،شرابخوره ،فحاشه،دست بزن داره،بچهامو تحقیر میکنه ،اصلا به من پول نمیده تازه پولای منم میگیره،تهمت و حرفای زشت جلو بچهام بهم میزنه💔

هزار باردلم رو شکونده و از چشمم افتاده 

منم بابام

من مذهبی محجبه

بابام برداشته به یکی که بچه هاش مشروب خورن  هرز میگردن شرایط منو گفته اون حیوونم وویس فرستاده منو نصیحت کرده فکر کن چقدر حقیرم کرده

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

الهی فدات شم عزیزم چقدر سخت واقعا درک میکنم حالتو 

چقد مادرت گناه داره الهی بمیرم چقد سختی کشیده اصلا روز خوش ندیده کنار این مرتیکه خیلی ناراحت شدم بخدا 

الان هم تو زندگیتون هست ؟ مجردی ؟ هوای مامانتو داشته باش اگه شده جدا شید ازش و جدا زندگی کنید برید سرکار و خرج خودتونو در بیارید الان شرکت ها حقوق خوب میدن بهتر از هیچ چیه 

تو رو خدا هوای مامانتو داشته باش نزار دیگ اذیتش کنه مادر واقعا بدبخت ترینه تو دنیا انقد که از همه چی خودش برا بچه میگذره و زیر بار خیانت و کتک و بی پولی و حسرت داشته هاش می‌ره انشالله سایش بالا سرتون باشه همیشه 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

من از کسی متنفر نیستم

نکه زندگی گل و بلبلی داشته باشم یا از کسی آسیب ندیده باشم، نه

اما به نظرم تنفر کلمه بزرگیه

انرژی زیادی هم می‌بره 

حیفه آدم بخواد روح و اعصباش رو لحظه ای ناآروم کنه به خاطر تنفر از شخصی که آسیب دیده ازش

تا جای ممکن رها کنید ..

وکالت تام دادم رفت به اسم من حیاب بازکردهنوزم اون کارتو رمزو چکش دست خودشه و نمیدونم رفته دیگه چه کارایی به اسم من کرده

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
منم باباممن مذهبی محجبهبابام برداشته به یکی که بچه هاش مشروب خورن هرز میگردن شرایط منو گفته اون حیو ...

شوهرم کاری با من کرده که بدتر از پدر تو ،قایمکی نماز میخونم قایمکی باید با خدا حرف بزنم دلم از دستش خونه ،هزار بار سجاده و قرانمو پاره کرده💔💔💔

شوهرم کاری با من کرده که بدتر از پدر تو ،قایمکی نماز میخونم قایمکی باید با خدا حرف بزنم دلم از دستش ...

ای وای😭😭😭😭