2777
2789
عنوان

پاسور حرامه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوماه آخر منتهی به کنکور اردیبهشت رو فقط خوندم چون قبلش از نظر خانوادگی یه سری مسائل برام پیش اوم ...

تشکر. 

برای ریاضی و فیزیک چکار کردین 

از کلاسای آنلاین استفاده میکردین؟ 

و اینکه چطور ارادتون رو در این حد قوی کردین من ساعت مطالعم خیلی پایینه هی کمتر و کمتر میشه 😢

نه بابا حرام چی 

ما هر هفته بازی میکنیم هم آنلاین هم با دوستا و فامیلامون 

نهایتا بازنده یه چک میخوره😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

تو قرن بیست و یکم هنوز رو اینا حساسی؟! درکل اگه شرطی باشه حرامه

تو قرن بیست و یک روی دینم بله حساسم

آدم متحجری نیستم ولی چهارچوب اعتقادیم برام مهمه شما اگه اعتقادی به این مسئله ندارین کامنت نذارید

و ممنون بابت جوابتون

تشکر. برای ریاضی و فیزیک چکار کردین از کلاسای آنلاین استفاده میکردین؟ و اینکه چطور ارادتون رو در این ...

خواهش میکنم

ریاضی به صورت موضوعی میخوندم نه درس به درس و از کتاب مهر و ماه جامع تست میزدم تست های موضوعی خوبی داره

برای فیزیک میکرو جامع و پایه هم درسنامه هم تستش عالیه

نه اصلا به کلاس از نوع حضوری یا مجازی اعتقادی ندارم به نظرم پول و زمان حروم کردنه

عزیزم واسه من کنکور ۴۰۳ تنها راه بود پشت کنکوری بودم و دیوونه ی پزشکی همینا شد انگیزه ام🙃

تو قرن بیست و یک روی دینم بله حساسمآدم متحجری نیستم ولی چهارچوب اعتقادیم برام مهمه شما اگه اعتقادی ب ...

منو اشتباه برداشت کردید. منظورم اینه که الان علم پیشرفت کرده و آدم‌ها عقل و قدرت تحلیل دارن با کمی فکر می‌شه فهمید که زمان پیامبرا اصلاً چیزی مثل پاسور وجود نداشته که بخواد حکم مستقیم براش بیاد من بیشتر منظورم نگاه منطقی به موضوع بود نه بی‌احترامی به باور شما

منو اشتباه برداشت کردید. منظورم اینه که الان علم پیشرفت کرده و آدم‌ها عقل و قدرت تحلیل دارن با کمی ف ...

خیلی مسائل زمان پیامبر نبوده مثلا فیلم مستهجن هم اون موقع نبوده 

بر اساس اونچه که دین معین کرده علمایی که من قبولشون دارم حرمت و حلال بودن رو مشخص کردن

به هر حال ممنون