آبنبات_هل_دار مدیر عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 731 عنوان کلی پول ژل لب دادم ولی راضی نیستم | مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 29 پست ۲۷ تومن هزینه فیلر ها شد ۱ تومنم دارو۱۰ تومنش فقط فیلر زیر چشم بهترین برند زدمژل لب و چونه زدم ولی زیاد تغییر نکردم اصلا ارزش نداشت چه غلطی کنم؟🥲اعصابم خرده که انقدر پول هدر دارم 1403/11/26 | 03:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شب_زمستونی عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 1835 شفیعی ممنون خداروشکر اون دکتری که من میخوام نوبت بگیرم نیست الان برای بب چه برندی از همه بهتره ؟ شما میدونید ؟ به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن
ترنج_خاتون۱۳۰۰ عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 3322 دکتر معروفیه بذار نگم پی وی بهم بگواخه خودم دنبال این کارام خیلی تحقیق میکنم بین معروف ها کاربری دست دو نفر میباشد
ناناهستم_۷۸ عضویت: 1403/08/27 تعداد پست: 3179 منم زدمخیلی تغییر کردمولی خیلیش جذب شد بار اول ولی هنوزم تغییراتم مشهودهاگر احساس میکنید تغییری نکرد ... پیش کی زدی من گونه میخوام بزنم چند شد
tanhaman عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 14749 زیر چشمم ۱ سیسی ولی پر نشده اصلالب ۱ سیسیچونه ۱ و نیم منکه شمارو ندیدمبنظرم برای زیرچشم کم زدی شایدهمون واضح نیستیکه، پارسال یک سی سی زد هی،میپرسیدمعلومهخیلی کم پرشده شایدبیشترمیزدی گونت برجسته میشد راضی،میبودی آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،
ترنج_خاتون۱۳۰۰ عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 3322 پیش کی زدی من گونه میخوام بزنم چند شد من لب و زدمپیش دکتر سارا آهو قلندری۴ میلیون شد اگر اشتباه نکنم کاربری دست دو نفر میباشد
tanhaman عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 14749 منکه شمارو ندیدمبنظرم برای زیرچشم کم زدی شایدهمون واضح نیستیکه، پارسال یک سی سی زد هی،میپرسیدمعلومهخ ... سیب گونه،میگن آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،
tanhaman عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 14749 4 روزه مبارکه بنظرم اگرمیشه زیرچشتو سمت گوش وشقیقه باز تزریق کن آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،
شب_زمستونی عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 1835 من لب و زدمپیش دکتر سارا آهو قلندری۴ میلیون شد اگر اشتباه نکنم منم دقیقا همینجا میخوام برم شما راضی بودید ؟ لبتونو چه مارکی زدید ؟ به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن
ترنج_خاتون۱۳۰۰ عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 3322 منم دقیقا همینجا میخوام برم شما راضی بودید ؟ لبتونو چه مارکی زدید ؟ نورافیل زدم کاربری دست دو نفر میباشد
ترنج_خاتون۱۳۰۰ عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 3322 منم دقیقا همینجا میخوام برم شما راضی بودید ؟ لبتونو چه مارکی زدید ؟ اره راضی بودمولی خب چون بار اول بود خیلیش جذب شداما بازم قشنگه کاربری دست دو نفر میباشد
تیتیجونبلا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10858 اگه بار اول بود بیشترش جذب میشهباید ترمیم بری که بمونهدو سه بار ترمیم بری قشنگ میمونه ؛ یعنی ژل روی ژل خوب میمونه اون تایم آب خوردن زیاد بخور که بدنت بجای آب ژل و جذب نکنهقرص آناهیل هم خیلی نباید میخوردی در حد یکی در روز کافیه