2777
2789

سلام اگر نمیدونید چیه گوگل سرچ کنید بخونید کامل دربارش ولی خواهشا توهین و مسخره نکنید چون این یه مشکل خیلی‌ بزرگیه برای رابطه ی بین زن و شوهر هست  آقا من واژینیسموس شدید داشتم شوهرمم درکی نداش ازش و قبولش نمیکرد دیگه خستش شده بود از صبر کردن گرفت بزور دستامو بست و انجامش داد بماند که چقدر جیغ زدم خودمو سفت کردم درد کشیدم خلاصه بار دوم گفت یا خودت میای یا دوباره بزور میارمت منم از ترس بار اولی سعی کردم تحمل کنم ولی خدا خدا میکردم زود تمومش کنه با نفس کشیدن دردم رو کنترل میکردم اشک از کنار چشمام درمیومد منم هی یه راهی میخاستم که فرار کنم ازش به شوهرم گفتم بدون جلوگیری بیا مشکلی ندارم تو مغزم داشتم میگفتم بزار باردار شم حداقل تا 9 ماه از شر درد رابطه راحت شم نیاد سمتم دقیقا ماه بعدش فهمیدم باردارم دیگه دکتر گفت استراحت مطلقی بخاطر لکه بینی و جفت پایین واینا حالا که رسیدم به ماه اخر و نزدیک زایمانم شد منم با خیال راحت میگفتم میرم سزارین بابا  الان دیدم که نههه سزارین ممنوعه و هیچکس هیچکس قبول نکرد تو شهرمون همه میگن اول طبیعی حالا موندم من با این مشکلی که حل نشد چجوری طبیعی بزایم منی که هنوز میترسیدم درد داشتم چرا اول خودمو درمان نکردم حالا موندم نمیدونم چکار بکنم هر راهی بگید بهش فکر کردم برای سزارین نشد یا شوهرم مخالفت کرد با شهر دیگه یا با قیمتش مخالفت کرد کلن نشد که بشه هیچ راهی نمونده برام توروخدا بگید کسایی بودن که واژینیسموس بودن طبیعی چجوری زایمان کردید چی شد اصلا چجوری تحمل کردید پاهاتون رو نبستید من وقتی پاهام از هم باز باشه لرزش میگیرم از ترس دست خودم نیست یه راه حلی بدید من راحت طبیعی زایمان کنم درمان بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روانشناس نامه بگیر شاید شد

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

نه رمان نمیخونه اما معذرت میخوام ببخشید اما مرد وحشی ندیدین وقتی نمیخوای چطور مجبورت میکنه

اره بخدا حتی بهم توهین کرد گفت برت میگردونم خونه بابات من مردم نیاز دارم اعصابم خراب کردی همه چی بهم گفت ولی خب فقط گریه کردم نتونستم چیزی بگم چون اونم حق داشت 

منم داشتمو دارم

دوتا بچه هم دارم

لگنمم ب شدت کوچیکه

یبار درد شذید داشتم ماه اخر خانومه میخواس تو اورژانس معاینم کنه ببینه دریچه در چه حده اینقد پاهامو سفت کرده یودم مثل رابطه خانومه نتونس از هم بازشون کنه🫤دیگه معاینه نکرد

شوهرمم مثل اون حالتی ک پای مرغ منجمدو باز میکنن پاهامو باز میکنه🫠🫤

من بخاطر لگنم نمیتونستم طبیعی زایمان کنم

انشاللع برای شما همه چی عالی پیش میره💚

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
اره بخدا حتی بهم توهین کرد گفت برت میگردونم خونه بابات من مردم نیاز دارم اعصابم خراب کردی همه چی بهم ...

منم توی عقد جدا شدم این مشکل روداشتم 

اعصاب که نداشت بماند الکل که میخورد حرفم حالیش نبود خوشحالم ازش خلاص شدم 

اینا گیر آدم وحشی بی اعصاب توی همه زمینه ها نیفتادن خدا کنه هیچوقتم دچارش نشن درک نمیکنن

منم داشتمو دارمدوتا بچه هم دارملگنمم ب شدت کوچیکهیبار درد شذید داشتم ماه اخر خانومه میخواس تو اورژان ...

شما چجوری فهمیدی لگنت تنگه یعنی با معاینه تشخیص دادن یا نه درد طبیعی کشیدی اول؟

قبول نکرد دکترم گفت نامه نیار دلیل موجهی برای سزارین نیست

بچه بالای ۴ کیلو سزارین میکنن

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)