2777
2789
عنوان

خونریزی در زمان تخمک گذاری

187 بازدید | 8 پست

من مدت دوماهی هست خونریزی زمان تخمک گذاری دارم یعنی درست تو تایم تخمک گذاری خونریزی دارم دو روز قبلش هم ترشح قهوه ایی

سونودادم معاینه شدم مشکلی ندارم حامله هم نیستم 

ولی چرا اینجوری میشم؟؟

الان همش لکه بینی دارم موعد پریوذمم ۲ اسفنده

کسی مثل من بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا اینجوری نشده بودم. تمام پریودامم منظم. الان ۲۲ ام خونریزی داشتم نه در حد پریود ولی لکه بینی هم نبود ولی از ۲۳ ام قطع شد ، شد لکه بینی

الان نمیدونم پریود شدم نشدم

تا حالا اینجوری نشده بودم. تمام پریودامم منظم. الان ۲۲ ام خونریزی داشتم نه در حد پریود ولی لکه بینی ...

سلام عزیزم منم دقیقا مثل شما هستم دو ساله

خیلی دکتر رفتم انواع آزمایش هورمونی و پاپ اسمیر و اینا دادم سیکلهام منظم یه دکتری هم گفت اینکه خیلی خوبه یعنی تخمک گذاری داری ولی من هربار کلی استرس میکشم که چرا اینجوری شدم 

شما چندسالتونه

سلام عزیزم منم دقیقا مثل شما هستم دو سالهخیلی دکتر رفتم انواع آزمایش هورمونی و پاپ اسمیر و اینا دادم ...

سلام خداروشکر

من ۴۱ سالمه

والا تخمک گذاری نخواستم 

اصلا نمیخوام حامله شم کیو بایذ ببینم🤣 دوقلو دارم بسه ۷ پشتمه