2777
2789
عنوان

ولنتاین

76 بازدید | 12 پست

خواستم بهتون بگم:

مرسی که تا الان هستی

مرسی که هر بار که شکست خوردی بازم بلند شدی

مرسی که داری برای زندگیت و همسر و بچه هات تلاش میکنی

مرسی که مامان خوبی هستی

میدونم تنهایی میدونم غصه داری میدونم سرگردانی

ولی بدون یه روز ورق بر می گرده

یادت نره به خودت عشق بورزی 

خلاصه که مرسی که هستید

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!

👁👄👁ولی من چنگالم گم شده بدونش نمیتونمممو

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای:(

کشتنش با چنگال الان دیگه ندارمش.... 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اونی نگران نباش درست میشههههه

شوهرمه کشتن گریهههه

قشنگ معلومه هنوز تو فیلم گیر کردییییی

ناراحتم تانوسم مردده