2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم ای خدا

636 بازدید | 23 پست

دیروزم گفتم دختر خاله ام مهمونی گرفته واسه برنده شدن پسرش

کادو خریدم لباس خریدم 

حالا من که با شوهرم قهرم به هیچ وجه نمیخوام آشتی کنم

دیروز تصمیم گرفتم نرم کلا!

امروز به مامانم گفتم نمیام مجید مریض گفت زشته و اله و بله و جیم بله😐زنگ میزنم دنبال منم بیاید

حالا چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دلم‌نمیخواد با شوهرم برم تنهایی رفتنم زشته احساس میکنم😕😕😕

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگین باهاش حرف بزن.باهمم برید.ما وقتی قهریم فقط برای کارای ضروری حرف میزنیم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
مامانتو قانع كن

بگم قهرم؟؟؟

داستان میشه😑

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
سنگین باهاش حرف بزن.باهمم برید.ما وقتی قهریم فقط برای کارای ضروری حرف میزنیم

من حتی نگاشم نمیکنم😁😁😁

ریختش یادم رفته

قهر كار درستي نيست بهتره آشتي كني

عزیزم مشکل ما خیلی حاد به هیچ وجه آشتی نمیکنم

من حتی نگاشم نمیکنم😁😁😁 ریختش یادم رفته

ای بابا.🤣🤣🤣

گناه داره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
کادوتو بده مامانت ببره خودتم یه زنگ بزن معذرت خواهی کن بگو مشکلی پیش اومد نتونستم بیام

مامانم نمیفهمه میگه باید بیای

بعد این کار خیلی زشته مگه گدای کادوان؟؟؟

پسرش چی برنده شده؟😆

اسب سواری

مامانم نمیفهمه میگه باید بیای بعد این کار خیلی زشته مگه گدای کادوان؟؟؟

وا چه ربطی به گدا بودن داره زنگ بزن به دخترخالت بگو کلی ذوق داشتم بیام خوشحال شدم و ازین حرفا 

نشد بیام یه کادوی ناقابل واسه پسرت گرفتم مشکلم که حل شد حتما میام میبنمش و ازین حرفا دیگه

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹