2777
2789
عنوان

نیاز به مشاوره شدید

44 بازدید | 5 پست

روزی که همسرم اومد خواستگاریم ، با حجاب چادری و نمازخون بودم . بنابه دلایلی نمازم ترک شده ، و باحجابم اما دوست ندارم چادر داشته باشم .

مدتیه نمی دونم چرا همسرم خیلی خیلی حساس شده

مدام می پرسه نمازخوندی ، کی ، من ندیدم 

امشبم کلی باهام دعوا کرد که از فردا باید چادر بپوشی و من اصلا دوست ندارم .

چکار کنم ؟ نمی خوام عقاید تحمیلی اون رو قبول کنم .

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رو روز اول با چادر و نمازت دیده .طبیعیه این واکنش به نظرم

خودشون خیلی خیلی مذهبی نیست اما نمازش رو اول وقت می خونه به حروم و حلال خیلی پایبنده ،الان میگه باید تو نماز صبح منو بیدار کنی و از فردا من راضی نیستم بدون چادر از خونه بری بیرون 

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست

متاسفانه تو تغییرات ظاهری و باطنیت اساسی بوده که این موضوع اذیتش می‌کنه و خط قرمزشه و چون از اول اینطور بودین و پسند شدی من حق رو به اون میدم.

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
متاسفانه تو تغییرات ظاهری و باطنیت اساسی بوده که این موضوع اذیتش می‌کنه و خط قرمزشه و چون از اول این ...

امشب بهش گفتم نمی خوام اینجوری که تو می گی زندگی کنم 

روزی هم که اومد خواستگاریم من شاغل بودم و گفت همسر آینده ام نمی خوام کار کنه و من هم قبول کردم ، الان می گه نرو و من مقاومت می کنم .