2777
2789

واقعا از اول چشم نداشت پدرمادرعروساش خونش برن... الانم کاری کرده شوهرمم چشم نداره خانوادم بیان و جلوشون اخم و بی محلی میکنه و بعدشم عذاب وجدان میگیره و  بغض خانوادشو میکنه...حالا سیاست مادرشوهرم اینه که من و شوهرم نباید خونتون بیایم و شمار باید هرهفته بیاید و تعظیم کنید به بهونه بزرگتریم.بیسوادیم.ماشین نداریم   درحالیکه ۲۰ سری خودش تنهایی خونم اومده و خیلی زرنگه...ماشین هم پسراش جلو درشون دارن که بیارن...بعد خانواده من و کل دنیا که دیدم رسم داریم خونه پدر مادر که میریم سری بعد هم اونا میان . یعنی رفت و  آمد...حالا مادرشوهرم عذاب وجدان داده که پسرم همش خانواده زنت بیشتر از ما اونجان. شوهرم تیکه میندازه که بابات همش اینجاس خانوادم یکبار نیمدن. ایا من جلوشونو گرفتم نیان؟؟؟؟؟؟ مادرشوهرم سری پیش که خونم اومد با خنده جلو شوهرم گفت دیگه ۶ ماه بعد خونت میام. گفتم چرا مگه قهری. لبا لبخند شیطانی گفت نه دلم میکشه ۶ماه بعد بیام و سر حرفم میمونم.... منم سکوت کردم. چیکارکنم توروخدا راهنمایی بدید مادرم گفته دیگه عمرا خونت بیام .. تو هم خونم نیا که شوهرت فقط بیاد مفت خوری و پرو بشه.‌ وقتی به ما بی محلی میکنه نمیزاره خونت بیایم... تنها بیا.. بابام هم قایمکی که شوهرم نیس میاد جدیدا و سریع میره که بی عزت نشه . شوهرم جلوش سکوت کامله و سرش تو گوشی..

بعد شوهرم تصمیم داشت بخاطر اذیتاشون ماهی یکبار بره دیگه مادرش با سیاست جدید زنگ زد که دیدن بابات نمیای و پدرت رو به موته    بخدا از من سالم تر بود پدرش...امروزم  مادرش دستور داد گفت دیگه باید هر هفته بیاید و ما سالی یکبار اونم شایدددد بیایم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه اشکال داره شما بیشتر برو خونه پدرت وقتی میبینی شوهرت اینطوره .والا منم مامان بابام سالی یبار هم نمیان خونم ولی ما آخر هفته یه وعده میریم 

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
چرا خانواده ات اصرار دارن خونه ت بیان ما بودیم با این رفتار شوهرت عمرا پامون نمیذاشتیم

خب مادرشوهرمم همینو میخواد که کسی بهم سر نزنه و باز عین قدیما بگه پسرم زنت بی کس و کاره و هیچکس از فامیلش خونت نمیاد..من دوس ندارم تنها بمونم و با بچه هام افسرده بشم

معمولا اینطوریه که مادرپدرا بچه هاشونو جمع میکنن و خودشون مثلا هرسه بار چهار بار ی بار میرن پیششون 

مشخصه که خاموادتم از شوهرت خوششون نمیاد چون اگه مامانت بلد بود با سیاست یکار میکرد دامادش عاشقش بشه کاری ندارم هرکسی خب خانواده خودشو ببشتر دوست داره ولی حالا تو یکم سیاست زنانه داشته باش

مثلا تو تنهایی مدام ی مدت برو خونه مادرشوهرت لنگر بنداز و غذا درست کن اون گفت هفته ای ی بار تو هفته ای سه وعده برو و غذای فرداتم بردار از اونجا ببین خودش چطوری به پسرش میگه دیگه نیاین 

تو هم خونه پدر مادرش نرو و محل سگ نده بهشون

خب اون مادرش دنبال همینه شوهرمو دوباره تنها بکشونه و پرش بکنه و پول بکنه. اگر من نرم شوهرمو میکشونه و میگه زنت با ما دشمنه که نمیاد طلاقش بده

مادرش امروز کلی ذوق داشت و میخواست شوهرمو تنها بکشونه و پرش کنه که موفق نشد و خودمم رفتم.. ولی بازم ...

شوهرم وقتی خانودم هستن و ساکت میشه و صحبت نمیکنه و سرش توگوشی میره من توی خلوت بش میگم چقدر کارت زشت بود منم بیام پیش خانوادت همینجور رفتار میکنم بعد خوب میشه جبران میکنه

خب چه اشکال داره شما بیشتر برو خونه پدرت وقتی میبینی شوهرت اینطوره .والا منم مامان بابام سالی یبار ه ...

شوهرم خونه بابام چندین ساله نرفته و میگه خودت تنها برو... پس منم خونه باباش نرم؟؟ 

معمولا اینطوریه که مادرپدرا بچه هاشونو جمع میکنن و خودشون مثلا هرسه بار چهار بار ی بار میرن پیششون م ...

میترسم  اینکارو بکنم بعد پسرشو تنهایی بکشونتش. خیلی زرنگه.. باز دوباره پرش بکنه شوهرمو