2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر واقعا بچه دوست داری حتما یکی بیار و به امید اوضاع بهتر نشین چون چند سال دیگه باید هزینه ناباروری و لقاح مصنوعی و ... را هم به هزینه هات اضافه کنی . کسی که بچه دوست داره اگر بچه دار نشه همیشه حسرتش به دلش می مونه 

اشنا خودمون هی میگفت نه خونه عوض کنیم بعد خونه که عوض نکردن هیچ بچه شون هم نشد دیگه

من‌که دارم بهت‌میگم شش سال ناباروری بدون علت داشتم دکتری نبوده نرم پوستم کنده شد علاوه بردکتررفتن های هرماه کار رسیدبه چهاربار ای یو ای وسه بار ای وی اف ناموفق  اخرش هم الحمدلله طبیعی باردارشدم

شایدمنظورم روخوب نگفتم

ن اتفاقا خوب متوجه شدم منظورتون رو 

خودتونم میگید همه چی ک روز ب روز گرون تر میشه منم گفتم با این حساب ترجیحم اینکه بچه نیارم کلا تا اینکه زودتر بیارم ک ی وقت نیازمند دکتر رفتن نشم 

فعلا که ۵ ماهه ازدواج کردیم خیلی زوده

مبارک باشه پس تازه عروسی و هنوز وقت داری  از الان شروع به مدیریت اقتصادی و پس انداز کن برای هزینه های بچه . حتی اگر قسط و وام زیاد هم دارید سعی کن هر ماه کمی پس انداز کنی اون وقت زمان بچه دار شدن حس خوبی داری 

حتما تحت نظر پزشک باش متاهلی و نیاز ب مادر شدن ی امر طبیعی فطری هست .بدنت رو ب انواع قرصها برای بچه دار نشدن عادت نده خیلی ها سال ها درگیر دکتر هستن و حسرت مادر شدن دارن این قد هم اتفاق هولناکی نیست ک سختش کنی با آدم‌های پرانرژی و فاز مثبت و تلاشگر بیشتر در تصمیم گیری هات مشورت بگیر اگر در خودت و همسرت تلاش و شوق و مدیریت و عشق ب داشتن بچه هایی ک لایق داشتن پدر مادر چون شما هستن میبینی نترس و با توکل ب خدا براش برنامه ریزی کن 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد