2777
2789

نمیدونم میشناسین یانه بازی ماینکرافتو،جزوبازی های اعتیادآوره صبح تاشب توبازی هست که هیچ ازبازیم میادبیرون کلا میره دنبال فیلماش واین چیزا،به شدت عصبی شده به شدت حواسپرت شده کنترلش میکردم به خاطر بیماری مادرم وبعدم مرگش که نتونستم بهش رسیدگی کنم پدرمو درآورد حتی گوشیمم زنگ میزنه نمیذاره بردارم باپسرعمه ودخترعموودوستش مدام درحال چت کردن وفیلم فرستادن وگروه زدنن که ماینکرافتشونو ببرن جلو هرچی درموردش توگوشی بودپاک کردم دورازچشم من میره توکامپیوتر البته میگه هامن گفتم پاک میکنم ازکامپیوترم اما هنوزنتونستم وقت نکردم ازاون روزکه دعواش کردم توکامپیوترم بازی نکرده اما امروزدیدم فیلمای دخترعموشو داره میبینه درمورد بازی دوباره دعواشکردم که بهت گفتم تموم چراتموم نکردی گفتم به محض اینکه بشینم پشت کامپیوتر قفل میذارم براش که رفت همشونوکانال وفیلما وایناروپاک کرد

الان گاهی وقتامیگم گناه داره اما واقعا به خاطرخودشه لعنتی مثل کلشآف کلنز اعتیادآوره بیاین بهم بگین کارم درست بوده یااشتباه 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت درست بوده ولی خب زیاده روی کردی بنظرم 

الان مثل قدیم نیست که چند نفر بچه بریزن تو کوچه بازی کنن باهم بگردن تنها خوشیشون تو گوشی و بازی کامپیوتری باهم خلاصه میشه اینقدر سخت گیری معلومه بچه رو اذیت میکنه

بازی نباید به کل حذف بشه از زندگی ولی خب کنترلش کن

روزی دو ساعت مثلا

یا به عنوان جایزه تو پیشرفت درساش ساعتای بیشتری بزار بازی کنه

بالاخره باید این واقعیت رو قبول کنیم که نسل داره عوض میشه و بچه های الان قرار نیست مثل قبل باشن

اره میشناسم این بازیو هفته پیش گوشی پسرمو هک کردن هرچی فیلم چرتو پرت پو  رن بود برا مخاطبینم فرستاد ابروم رف بازنشانی کارخانه زدم روبیکاشم حذف کردم الان تو گوشیش هیچی نداره پاک کن نزار دس بزنه گوشی پسرعمشم هک کردن فردا ی انروز 

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
کارت درست بوده ولی خب زیاده روی کردی بنظرم الان مثل قدیم نیست که چند نفر بچه بریزن تو کوچه بازی کنن ...

اجازه دادم بازی دیگه بریزه توگوشی توکامپیوترم میخواست نتونست گفتم سرم خلوت شرخودم درستش میکنم برات فقط ماینکرافتو ازش گرفتم

اره میشناسم این بازیو هفته پیش گوشی پسرمو هک کردن هرچی فیلم چرتو پرت پو رن بود برا مخاطبینم فرستاد ...

آخ که چقدر بازیشم مزخرفه.وای هک که دیگه بدتره

بچه های منم اینطورین ولی به این راحتی کنار نمیذارن خوش بحال تو که تونستی پسرت رو نجات بدی

هرچه زودتراقدام کن واقعا بازی وحشتناکیه ازنظراعتیادآوری هیچ مفهومیم نداره پیشرفتیم نداره فقط اعصاب خوردی داره برابزرگترا

هرچه زودتراقدام کن واقعا بازی وحشتناکیه ازنظراعتیادآوری هیچ مفهومیم نداره پیشرفتیم نداره فقط اعصاب خ ...

بچه های من معتاد گوشی شدن  میرن یوتیوپ این طنزهای بدرد نخور میبینن یا هم همین بازیها من ب بازی راضی ترم تا اینکه بخوان برن یوتیوپ هر وقت ازشون میگیرم خیلی بد دلشکسته میشن و گله میکنن که اذیتمون میکنی   حوصلشونم سر میره انگار بازی کردن معمولی بلد نیستن

من کلن بازی کامپیوتری هارو نمیشناسمولی شما اینو ازش گرفتی،،حتمن یچی دیگ جایگزینش کن،چیزی ک علاقه دار ...

آخه اونام هزینه هاشون زیاده ودرحال حاضرنمیتونم بگیرم براش بازی دیگه جایگزین کردم براش توگوشی ولی این بازیوگفتم حق نداره بازی کنه 

بچه های من معتاد گوشی شدن میرن یوتیوپ این طنزهای بدرد نخور میبینن یا هم همین بازیها من ب بازی راضی ...

پسرمنم همینه اما نه من نه باباشون اجازه نمیدیم یوتیوب برن پسرعمه بزرگش میرفت اینم هی میگفت منم برم فوتبال ببینم گفتم اصلا صفحه اصلی یوتیوب کلی چرت وپرت داره مناسب سنت نیستن ودیگه نگفت ونمیره هم ولی من گوشی بازی وکامپیوترو کنترل میکنم نمیذارم زیادبازی کنن الان که زیادبازی کرده مثل معتاداانگارموادشوگرفتی ازش انقد بدخلقی میکنه،ازمن به توپیشنهاد ازشون بگیر یک هفته بهشون نده انقدرحالشون خوب میشه که باورت نمیشه همون بچه هاهستن بعدشم باشرایط بده بهشون