مثل چییی استرس دارممم وای خدا من این 21 سالگی هیچکی دور و ورم نبود ارتباطی هم با پسرا نداشتم تهش دو نفر چت کردم بعد دوهفته بلاک کردم این یکی پسره هم که میگم تابحال ندیدمش اصلا نمیدونم کیهه فقط موقع انتخاب رشته توی گروه کمکم کردش برام انتخاب رشته رو انجام دادش هی پیام داد گیر داد منگفتم لطفا مزاحم نشید و شما لطف کردید کمکم کردید ولی لطفا مزاحم نشید من ادمی نیستم که بخوام خودمو درگیر حاشیه کنم(بچه ها دلیل اصلی اینکه همه رو میپرونم اینه که دیوونه وار یه پسری رو دوست دارم جز اونم کسی به چشمم نمیاد) حالا بعد این قضیه پسره بازم بیخیال نشد منم دلم نیومد دلشو بشکونم و با لحن بدی باهاش حرف بزنم خیلی محترمانه خواستم بیخیال شه دیشب پیام داد همون لحظه نوتیفش اومد یکدفعه دستم خورد رفتم تو صفحه چتش ازم خواهش کرد که بیاد کادو ولنتاین رو بهم بده منم گفتم ممنونم نیازی نیست گیر داده بیا به عنوان یک دوست اینو از من قبول کن فک کن رفیقتم منم گفتم متشکرم شما محبت دارید ولی نیاز به همچین کاری نیست گفته برات خریدم بیا شنبه حتما میام دم کلاس بهت بدم وای بچه هااا چون انتخاب واحدمو کردهه میدونه شنبه چه درسی دارم و مطمعنم هرجور شدههه خودشو میرسونه کادو رو بده بگید چجوری شنبه رفتار کنم باهاش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم با نظر این دوستمون موافقم اگه بگیری یعنی بعلههه.اصلا محلش نده اگه کادو آورد بگو ممنونم از ...
سلام گلم اینقدر ادم لجبازی هست حد نداره یعنی بشدتتتتتتتت ادم لجبازیه موقع انتخاب واحد هم هرچقدر بهش گفتم فلان درس رو برندار اخر هرجورییی شد برداشتش اصلا هیچجوره حرفمو گوش نمیدههه خیلی خیلییی پافشاری میکنه بهش گفتم مزاحم نشو زنگ نزنن بدتر میکردشش
نه تنها از این بلکه از همه ی پسرا متنفرم فقط یکی رو میخوام که اونم حسی بهم نداره نمیدونم چجوری بهش بفهمونم دورمو خط بزنه بخدا حتی دوستم هم پیام داد بهشش گفت دیگه بهش پیام نده و اینا بازم ول کن نیست