2777
2789

مثل چییی استرس دارممم وای خدا من این 21 سالگی هیچکی دور و ورم نبود ارتباطی هم با پسرا نداشتم تهش دو نفر چت کردم بعد دوهفته بلاک کردم این یکی پسره هم که میگم تابحال ندیدمش اصلا نمیدونم کیهه فقط موقع انتخاب رشته توی گروه کمکم کردش برام انتخاب رشته رو انجام دادش هی پیام داد گیر داد منگفتم لطفا مزاحم نشید و شما لطف کردید کمکم کردید ولی لطفا مزاحم نشید من ادمی نیستم که بخوام خودمو درگیر حاشیه کنم(بچه ها دلیل اصلی اینکه همه رو میپرونم اینه که دیوونه وار یه پسری رو دوست دارم جز اونم کسی به چشمم نمیاد) حالا بعد این قضیه پسره بازم بیخیال نشد منم دلم نیومد دلشو بشکونم و با لحن بدی باهاش حرف بزنم خیلی محترمانه خواستم بیخیال شه دیشب پیام داد همون لحظه نوتیفش اومد یکدفعه دستم خورد رفتم تو صفحه چتش ازم خواهش کرد که بیاد کادو ولنتاین رو بهم بده منم گفتم ممنونم نیازی نیست گیر داده بیا به عنوان یک دوست اینو از من قبول کن فک کن رفیقتم منم گفتم متشکرم شما محبت دارید ولی نیاز به همچین کاری نیست گفته برات خریدم بیا شنبه حتما میام دم کلاس بهت بدم وای بچه هااا چون انتخاب واحدمو کردهه میدونه شنبه چه درسی دارم و مطمعنم هرجور شدههه خودشو میرسونه کادو رو بده بگید چجوری شنبه رفتار کنم باهاش

خیلی حرکت عجیبیهحس میکنم اگه بگیریش توقع داره یه رابطه عاشقانه ای شکل بگیره..منظورم اینه بهش امید می ...

برا خودمم عجیبه یک روز دیدم یک نفر ده تومن شارژ زده برام دیدم پیام داده من زدم برات یعنی پشماممم ریخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم با نظر این دوستمون موافقم اگه بگیری یعنی بعلههه.اصلا محلش نده اگه کادو آورد بگو ممنونم از ...

سلام گلم اینقدر ادم لجبازی هست حد نداره یعنی بشدتتتتتتتت ادم لجبازیه موقع انتخاب واحد هم هرچقدر بهش گفتم فلان درس رو برندار اخر هرجورییی شد برداشتش اصلا هیچجوره حرفمو گوش نمیدههه خیلی خیلییی پافشاری میکنه بهش گفتم مزاحم نشو زنگ نزنن بدتر میکردشش

برا خودمم عجیبه یک روز دیدم یک نفر ده تومن شارژ زده برام دیدم پیام داده من زدم برات یعنی پشماممم ریخ ...

🤦🏻‍♀️ وای خیلی حس بدیه

خوشت نمیاد ازت اصلا؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

🤦🏻‍♀️ وای خیلی حس بدیهخوشت نمیاد ازت اصلا؟

نه تنها از این بلکه از همه ی پسرا متنفرم فقط یکی رو میخوام که اونم حسی بهم نداره نمیدونم چجوری بهش بفهمونم دورمو خط بزنه بخدا حتی دوستم هم پیام داد بهشش گفت دیگه بهش پیام نده و اینا بازم ول کن نیست

نه تنها از این بلکه از همه ی پسرا متنفرم فقط یکی رو میخوام که اونم حسی بهم نداره نمیدونم چجوری بهش ب ...

یکبار برای همیشه جدی و‌ محکم باهاش حرف بزن

حتی شده با لحن تند

دیگه اوکی میشه

یا میتونی بهش بگی یکی تو زندگیت هست خوشش نمیاد از این ارتباط بین ما و اینکه بهم هدیه بدی

یکبار برای همیشه جدی و‌ محکم باهاش حرف بزنحتی شده با لحن تنددیگه اوکی میشهیا میتونی بهش بگی یکی تو ز ...

اهااا یعی الکی یکیو بهونه کنمم؟ خدا خیرت بده خدا کنه با این روش نتیجه بگیرم

اهااا یعی الکی یکیو بهونه کنمم؟ خدا خیرت بده خدا کنه با این روش نتیجه بگیرم

امیدوارم نتیجه خوبی بگیری 🥲

ولی قبل از اینکه تستش کنی حسابی فکر کن که باعث یه مشکل دیگه نشه

مثلا پسره نره همه جارو پر کنه که دختره فلانه

چون پسرای دانشگاه زیاد از اینکارا میکنن

نه تنها از این بلکه از همه ی پسرا متنفرم فقط یکی رو میخوام که اونم حسی بهم نداره نمیدونم چجوری بهش ب ...

تاوقتی دیدگاهت اینه و همه پسرا متنفر همینی که هستی عاجزانه رفتار نکن 

دوم اینکه به ثبات حسی نرسیدی عزیزم