اگه تجربی ب بیارم واسه آزمونش قبولم میکنن؟ کجا باید برم واسه ثبت نام ازمونش؟ زمان ثبت نام ازمونش کیه؟ چه کتابی واسه آزمونش بخونم؟ اگه معدل خردادم ۲۰ بشم آزمون خوب بدم قبولم؟ به برگه هدایت تحصیلی ام نگاه میکنن؟ بعد میگم اگه قبول نشدم تو آزمون قبلش برم مدرسه عادی ثبت نام کنم که اگه قبول نشدم برم اونجا؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یادش بخیر ورودی دهم استرس داشتم و سوالاتم همینا بود
الان خندم میگیره برای چه جای مزخرفی تلاش کردم😂
عزیزم کتاب ۳۱ استان رو بخون و تستاش رو بزن
و فکر کنم اردیبهشته ثبت نامش دقیق یادم نیست
ولی درکل زیاد جدیش نگیر اگه درست خوبه قبول میشی✨
تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! میشوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من میخندی.. و به خود میگویی .. باز میآید و میسوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :) ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
من برای آزمونش وقتی نهم بودیم هیچیییی تست نزدم اصلا نمیدونستم تست چیه ولی معدل سه پایم ۲٠ بود و برای آزمون هم هیچی نخوندم و قبول شدم سهمیه هم هیچی نداشتم
پایت قوی باشه قبولی
-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.
و اینکه میگن فرقی نداره با عادی ولی واقعا فرق داره و سخت گیری ها بیشتره
من خودم نمونه ام و خواهرم عادی بود و کلا فضا توی نمونه جوری هستش که تو در رقابت با بقیه درس میخونی و همه معدلا بالاست
-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.
من نمونه درس میخونم بخدا راضیم همین الان برم دولتی اینجا معلمامون خوب نیست البته شاید مال شما خوب باشه من هیچ کتابی نداشتم انسانی ب آورده بودم فقط نهم مبتکران حمید طالب تبار گرفته بودم اونو یکم بلد بودم معدلمم 19.80 بود و اینکه انگار میگفتن 31 استان خوبه
اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂