2777
2789

اولویت اولش خواهرش باشه 

تولد شما کار خاصی نکنه واسه خواهرش سنگ تموم بزاره 

ولنتاین همینطور

جایی بخواد بره سریع خودشو میرسونه ولی شمارو مجبور کنه رانندگی یاد بگیرید ماشین بخرین چون حوصله اش نمیکشه مثلا شمارو خودش ببره

وضع مالیشم خیلی خوبه

همسر خیلی خوبیه ولی گاهی الویتش شما نیستین وقتی پای خواهرش باشه

خواهرشم نوجوونه 

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

درسته خواهر ندارم ولی یه مرد باید بین خواهر و خانمش افراط نکنه علاقه و محبت رو و بدونه در‌اخر اونی که باهاش میمونه زنش هست نه کس دیکه ای

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت نتونستم درک کنم که چطور میشه اولویت برادر ، خواهرش باشه 

چون من دوتا برادر دارم که اصلا خواهر و مادر نمیفهمن چی هست 

بهشون بگی یه دونه نون برای خواهر یا مادر بگیر 

از تعجب شاخ در میارن که چرا باید برای شما هزینه کنم 

از خرج زن و بچم بزنم برا شما نون بخرم ؟

چطور تربیت کردن این مردها رو ، یا خودشون چطور هستن 

نمیدونم