2777
2789

میخوام یه مهارتی یاد بگیرم دارم درس میخونم ولی دوست دارم کنار درس یه مهارتی هم یاد بگیرم و کار کنم بین اینا بنظرتون کدوم بهتره و آینده داره و البته اگه نظر بهتری دارین ممنون میشم بگین و راهنماییم کنید 

۱ـمیخوام برم آموزش قنادی یاد بگیرم به این کار  خیلی علاقه دارم 

۲ـخیاطی‌ یاد بگیرم 

۳ـارایشگری حآلا یا میکاپ یا کراتین یا مژه و ناخن به این کار زیاد علاقه ندارم ولی خب اینا بازار کارشون خوبه 

نظر شما چیه ؟؟و اینکه برای قنادی یا خیاطی باید کجا برم یاد بگیرم نمی‌دونم میشه کمک کنید نظر خودم بیشتر روی یادگیری قنادی خیلی علاقه دارم به پخت کیک و شیرینی و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاطی    چون اینو میتونی تنهایی هم کار کنی  بازاریابیش وقتی تنهایی و  سرمایه و جایی نداری راحتتره   برا خانواده و اطرافیانت  هم میتونی کار کنی اگه کارت خوب باشه

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 
قنادی منم خیلی علاقه دارم🥲ولی پول تو ارایشگریه

اره متاسفانه ولی من متنفرم از محیط آرایشگاه و سالنها بعد اصن از من آرایشگر خوبی در نمیاد چون خیلی رک حرف میزنم و اصلا اهل تعریف الکی و.. نیستم و سر زبون هم ندارم  پس تو این کار گند میزنم میدونم فک کن طرف میکاپ کنم بعد بگه خوب شدم اگه زشت شده باش مستقیم میگم بهش می‌ره دیگ پشت سرشم نگاه نمیکنه😂💔

۱ و ۳خودمم در حال حاضر همینم ، سفارش میگیرمالبته کم ، تازه شروع کردم😁

وایییی خوشبحالت یعنی من عاشق کیک و شیرینی پختنم 😍😍

موفق باشی عزیزم ❤️ 

میشه بپرسم چند وقت رفتی کلاس و... بعد الان تو خونه سفارش میگیری یا قنادی داری ؟