2777
2789

بايد هرسري ك اپي ميكني دو سري بعد تيغ بزني اينجوري زير پوستي نميشه پاهاتم بعد حموم لوسيون بزن خشك نباشه پوستش باعث ميشه مو زير پوستي بشه

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بايد هرسري ك اپي ميكني دو سري بعد تيغ بزني اينجوري زير پوستي نميشه پاهاتم بعد حموم لوسيون بزن خشك نب ...

چ جالب حتما امتحان میکنم

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏
نه عزیز،،کاراییاشون یکیه،،من خودم چهار سال پیش لیزر کردم،،باور میکنی در حد پرز شدن

عزیزم راجب لیزر موهات یکم توضیح مید 

لیزر کجا کردی و هزینش؟

لیزرت کلا چند ماه طول کشید و تو اون چند ماه موهاتو نباید میزدی ؟؟؟اینو من دقیق نمیدونم چه شکلیه ؟؟؟

با چند جلسه رفت موهات ؟؟؟؟ 

الان چند وقت از لیزرت میگزره موهات در چه حالن ؟؟

بعدش بازم مثل قبل میشه یا حالت پرز میشه ؟؟؟؟

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
عزیزم راجب لیزر موهات یکم توضیح مید  لیزر کجا کردی و هزینش؟ لیزرت کلا چند ماه طول کشید و تو ا ...

عزیز من تقریبا دوسال پیش این کارو کردم ونک،،مرکز لیزر ایران،،من تمام بدنمو رفتم،،هزینش برام خیلی خوب افتاد جلسه ای 400،،به مرور خیلی موهام کمتر شد و تبدیل به پرز شدن،هنوز گاهی میرم،،نمیشه بگی همش پرز شده اخه گاهی خصوصا تو ناحیه بکینی موهای بلند در میاد ولی خب خیلی خیلی بهتر شده

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  
عزیز من تقریبا دوسال پیش این کارو کردم ونک،،مرکز لیزر ایران،،من تمام بدنمو رفتم،،هزینش برام خیلی خوب ...

کلا چند جلسه رفتی به پاهات فقط ؟شمارشو داری اونجارو بزنگم قیمت بگیرم من پاهامو بکینی فقط میخوام دوسال پیش کردی دوسال تمیز تمیز بودی ؟بعدش اون پرزاو اون یکی دوتا تو بکینی در اومده ؟

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟
کلا چند جلسه رفتی به پاهات فقط ؟شمارشو داری اونجارو بزنگم قیمت بگیرم من پاهامو بکینی فقط میخوام دوسا ...

عزیز زنگ بزنی 118بهت میدن،من شمارشو متاسفانه ندارم،آره خیلی خوب بود،منکه راضی بودم،،من کل بدنم رو رفتم،قیمت فقط پاها رو نمیدونم

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن