2777
2789
عنوان

متاهل ها بیاین لطفا

310 بازدید | 35 پست

اول از همه ولنتاینتون مبارک❤

دوستان امسال اولین ولنتاین من و همسرمه. دیشب برام کادو گرفت خیلی خوشحال شدم شب هم پیشم موند(هنوز عقدیم) اما صبح خیلی خورد تو ذوقم. بهم گفت خب کادو که خریدم شبم که پیشت موندم حالا امشب همراه دوستام میرم بیرون...! من اصلا اهل اینا نیستم که بگم حتما باید برام چیزی بگیره و اینا اما اینجوری گفت. انگار که اصلا کارش از سر عشق نبوده فقط میخواسته دهن منو ببنده. حس میکنم اصلا منو دوست نداره. یچیزی هم بگم میگه توقعت بالاس یا میگه همش غر میزنی. بجای اینکه امشبو باهم باشیم همراه دوستاشه گوشی رو هم جواب نمیده. چیکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اونم نیاز به تفریح داره اگر واقعا رفیقهاش آدمهای خوبین و محیط سالمی میره خب بره ، همسر منم میگه من میبرمت خونه مادرت در عوض خودم میرم با دوستام فوتبال 😒

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب اونم نیاز به تفریح داره اگر واقعا رفیقهاش آدمهای خوبین و محیط سالمی میره خب بره ، همسر منم میگه م ...

من جی بگم که میگه ببرمت خونه مامانم.برم فوتبال

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
وا😐دنبال زیر بغل ماریخب بنده خدا کادو خریده پیشت مونده

عزیزم در هفته با اینکه خونه هامون نزدیکه دو روز میاد ساعت 11 شب و 2 شب میزاره میره. باید خواهش کنی تا بمونه پیشت. رفتارای دیگشم که بماند

اره. یکی از دوستاشو که مثل برادرش میدونه اصلا

یعنی فقط اخر هفته ها با دوستاشه بقیه روزا با تو؟

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

خب اونم نیاز به تفریح داره اگر واقعا رفیقهاش آدمهای خوبین و محیط سالمی میره خب بره ، همسر منم میگه م ...

تمام دوستاش اهل الک. لن. هر شبی که باهاشون باشه میخوره بعدم بی اعصابی هاش برای منه