2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بالاست میترسم بدجور، راحتی باهاش اذیت نمیکنه؟به نظرتون عینک بهتره یا لنز دائم لطفا برام بگید

چنده مگه از مال من که بالاتر نیست چند سالته والا ما من خوب بود چون من از بچگی عینک ذربینی میزدم از این شیشه کلفت ها و واقعا اذیت بودم خیلی بد دیگه عمل کردم ولی اینم بگم الان چیز های ریز رو نمی‌بینم بدون عینک یا برای مطالعه و تخته اینا رو از میز آخر خوب نمی‌بینم باید عینک بزنم یعنی شماره چشمت صفر نمیشه کمتر میشه

اگه میشه یکی بیاد تجربیاتشو بگه خیلی استرس دارم🫠

نگا عزیزم بستگی به دکترت داره و حتما چند تا دکتر نشون بده چون چشم هست و شوخی بردار نیست باس محافظت کنی کلی من فارابی عمل کردم تو دکترت کیه کجایی  راستی اینم بستگی به خودت داره که عینکی باشی یا نه اگر راحتی که بذار بمونه اگر نه مثل من اذیتی بردار فقط ی جای خوب لنز هاتو خریدی 

چنده مگه از مال من که بالاتر نیست چند سالته والا ما من خوب بود چون من از بچگی عینک ذربینی میزدم از ا ...

من21 سالمه یعنی باز باید عینک بزنم حتی با لنز حقیقتا تا الان شماره چشممو جایی نگفتم ولی یکی نزدیک9 یکی 5ونیم*_*

نگا عزیزم بستگی به دکترت داره و حتما چند تا دکتر نشون بده چون چشم هست و شوخی بردار نیست باس محافظت ک ...

من رفتن بیمارستان نور مطهر  پیش دکتر میر عشقی،

پیش یه دکتر دیگه هم رفتم گفتن فقط لنز میتونم بزارم 

من21 سالمه یعنی باز باید عینک بزنم حتی با لنز حقیقتا تا الان شماره چشممو جایی نگفتم ولی یکی نزدیک9 ی ...

فکر کنم مال منم همین جوری بود فقط می‌دونم بالا بود من عینک ته استکانی میزنم یعنی شیشه هاش بزرگ و کلفت بود من بیمارستان فارابی عمل کردم اسم دکتر رو یادم نیست ولی خوب بود یعنی چون تازه هست فعلا مشکلی نیست چون تازه شده یک سال اینا شده ببین عینک بزنی که دکتر معاینه می‌کنه بعد بهت میگه من بعد عمل یکیش نیم شد یکیش هفتاد پنچ صدم اره من چون چیز های ریز یا دوز رو نمیدیدم عینک میزنم بعضی وقت ها ولی همیشه رو چشمم نبود راستی اینم بگم مراقبت خیلی میخواد چه قبلش چه بعدش دیگه سوالی بود بپرس 

فکر کنم مال منم همین جوری بود فقط می‌دونم بالا بود من عینک ته استکانی میزنم یعنی شیشه هاش بزرگ و کلف ...

چه مراقبتایی برام میگین یه سوال دارم استخر رفتن خطر نداره براش، یا ریمل یا ارایش اگه بره داخل چشم مشکلی ایجاد نمیکنه یا مثلا شامپو بره تو چشم خراب نمیشه یا ورزش با توپ یا رزمی مشکلی ایجاد نمیکنه خطر نداره 

یا اگه از کنار قرنیه برش بزنن بعد خطر نداره برای قرنیه یا ترمیم میشه؟ شما چند وقته عمل کردین جسارتا شما چند سالتونه 

چه مراقبتایی برام میگین یه سوال دارم استخر رفتن خطر نداره براش، یا ریمل یا ارایش اگه بره داخل چشم مش ...

من هجده سالمه الان من شونزده سالگی عمل کردم ببین مراقبت که دکترا میگه بهت یا پرستار بهت میگه ولی اینا هست  قطره هات رو به موقع بریز روی چشم عمل کردت نخواب مواظب باش وقتی پانسمان رو برداشتی دست یا چیز سنگین چیزی تو سر یا صورت چشمت نخوره و اینکه بیشتر استراحت من اگر هم توانستی چیز های مقوی بخور دیگه من ی سری آناناس خریدم اینا هست و اینکه به نظرم حداقل تا یکسال مواد آرایشی به چشمت زیرش بالاش  اینا نزن باز البته من از دکتر پرسیدم میخواستم برم عروسی توهم بپرس و مهم تر از همه من چشمام به گرما سرما حساسه خیلی خیلی مراقب باش مثلاً عینک آفتابی حتما بخر یا تو زمستون کلاه بزار یا عینک بزن اصلا به خوشگلی اینا یا زشته فکر نکن چون چشم بعد عمل خیلی حساس میشه  آها یکی هم بخار قابله اینا هست کلا بخار آبجوش نخوره تو چشمات من به پیاز هم خیلی حساسم پوست نگیر کلا دیگه اینا یادم بود خلاصه که همین ها یادم بود انشاالله بهترین برات میشه دیگه خیلی باید مراقب ضربه اینا هم باشی 

چه مراقبتایی برام میگین یه سوال دارم استخر رفتن خطر نداره براش، یا ریمل یا ارایش اگه بره داخل چشم مش ...

سوالات هات هم از دکتر بپرس استخر که من فکر کنم بعد یک سال عیب نداره فقط خیلی تو بخارش اینا نباشی و لوازم آرایشی هم تا یکسال نزن بعد زدی حتما پاک کن چون حساسه چشم دیگه و مارک خوب بزن باشگاه یا ی رشته ای هم که رفتی فقط مواظب باش نخوره تو چشم و سرت دیگه همین 

سوالات هات هم از دکتر بپرس استخر که من فکر کنم بعد یک سال عیب نداره فقط خیلی تو بخارش اینا نباشی و ل ...

لنز اسمش چی بود برات کاشتن با این توضیحات بنظرت می ارزه لنز بزارم. 21 سال عینک همراهم بوده لحظه شماری میکردم عمل کنم آخرش قسمتم نشد:) دکتر به من گفت بخار روش تاثیر نداره *_* من ادم سر به هواییم میترسم نتونم مواظبت کنم میگم مگه پانسمان داره ؟