2777
2789

اگه ناظری رو کارات نبود 

اگه بهشت و جهنم و خدایی نبود 

چیکار میکردی

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

من به ناظر کاری ندارم جوری زندگی میکنم که شب موقع خواب عذاب وجدان نداشته باشم

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به ناظر کاری ندارم جوری زندگی میکنم که شب موقع خواب عذاب وجدان نداشته باشم

:)

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

هیچی 

چون خوب بودن ذاتیه 

هرچی تاحالا خوب بودم برای چیزایی بوده که ذات انسان اون رو درست میدونه 

درسته برای خدا هم بوده 

اما قطعا خدایی هم هست 

و نمیشه گفت برای خدا نبوده

بازم به خوبیام ادامه می دادم واسه دل خودم

امیدوارم همیشه همینجور بمونی 

ی انسان خوب

هیچی چون خوب بودن ذاتیه هرچی تاحالا خوب بودم برای چیزایی بوده که ذات انسان اون رو درست میدونه درسته ...

از نظر من 

خوب بودن ذاتی نی 

آدمان که راه و مسیرت رو مشخص می‌کنن و ازت آدم خوب و بد میسازن

از نظر من خوب بودن ذاتی نی آدمان که راه و مسیرت رو مشخص می‌کنن و ازت آدم خوب و بد میسازن

به نظر من ذاتیه :) 

هیچ ادمی از بدو تولد ادم بدب نیسنت 

و به قول خودت این شرایط و اطرافیان هستن که ازمون خوب یا بد میسازن

من قبلا خیلی آنچنان مذهبی و اینا ندارم  اما الان چند ساله که مطمعن ام ک هم خدا و هم ناظر و همه چیزایی ک گفتن قطعا هست و مطمعنم اگ نخوام از حقیقت فرار کنم نظرم عوض نمیشه     ولی قبل از اونم دوست داشتم آدم خوبی باشم و عوضی نباشم           امام حسین روز عاشورا گفت باشه مسلمون نیستید ولی حداقل آزاده و (خوب )باشید 

خدایا خودمو به تو سپردم.

به نظر من ذاتیه :) هیچ ادمی از بدو تولد ادم بدب نیسنت و به قول خودت این شرایط و اطرافیان هستن که ازم ...

این جمله رو زندگی کردم 

میخوای خوب باشی ولی تاوانش به قیمت از دست دادن روان و روحته 

برای محافظت از خودت مجبوری لباس گرگ تن کنی و شبیهشون شی تا آسیب نبینی

من قبلا خیلی آنچنان مذهبی و اینا ندارم اما الان چند ساله که مطمعن ام ک هم خدا و هم ناظر و همه چیزای ...

متاسفانه یا خوشبختانه همچیمو باختم 

اولین چیزی که باختم اعتقاداتم بود آخرین چیز هم روح و انسانیتم

این جمله رو زندگی کردم میخوای خوب باشی ولی تاوانش به قیمت از دست دادن روان و روحته برای محافظت از خو ...

میدونی عزیزم تو اسلام خدا میگه مظلوم نباش یعنی جلوی ظالم وایسا و خودت هم ظالم نباش      منم قبلا فک میکردم برا اینکه قوی باشم حتما باید کثیف باشم ولی اینجوری نیست 

خدایا خودمو به تو سپردم.

متاسفانه یا خوشبختانه همچیمو باختم اولین چیزی که باختم اعتقاداتم بود آخرین چیز هم روح و انسانیتم

ایجوری نگو عزیزم    خدا خدای ناممکن هاست و چیزی براش سخت نیست اگ به صلاحت باشه  حتما هواسش بهت هست فقط کافیه حتی یه زره دلت باهاش باشه   و راستی فردا نیمه شعبان از خدا میخوام کمکت کنه و کمکت کنه این روزای سختی ک توش هستی رو پشت سر بزاری و ازش کلییی چیز خوب برات میخوام ❤   خدا مارو فراموش نمیکنه 💚

خدایا خودمو به تو سپردم.

ایجوری نگو عزیزم خدا خدای ناممکن هاست و چیزی براش سخت نیست اگ به صلاحت باشه حتما هواسش بهت هست ف ...

ممنونم عزیزم