2777
2789

اگه تجربی ب بیارم واسه آزمونش قبولم میکنن؟ کجا باید برم واسه ثبت نام ازمونش؟ زمان ثبت نام ازمونش کیه؟ چه کتابی واسه آزمونش بخونم؟ اگه معدل خردادم ۲۰ بشم آزمون خوب بدم قبولم؟  به برگه هدایت تحصیلی ام نگاه میکنن؟ بعد میگم اگه قبول نشدم تو آزمون قبلش برم مدرسه عادی ثبت  نام کنم که اگه قبول نشدم برم اونجا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدل تاثیر بالایی داره

هدایت تحصیلیت خیلی مهم نیست خودتو درگیرش نکن اصل کار معدله و آزمون

کتاب ۳۱ استان عالیه بگیر تست بزن 

انشااله ک قبول میشی

تا زمانی ام ک جواب آزمون بیاد برو مدرسه عادی ثبت نام کن که یه وقت پر نشه نهایت میری پروندتو از اونجا میگیری میبری نمونه

معدل تاثیر بالایی دارههدایت تحصیلیت خیلی مهم نیست خودتو درگیرش نکن اصل کار معدله و آزمونکتاب ۳۱ استا ...

اگه خرداد  همه درسارو ۲۰ بگیرم تجربی میارم؟ با اینکه هفتم و هشتم ریاضیو ۱۰ و ۷.۲۵ شدم  خوب شدم بقیه درسارو

نمیخوندم اگه میخوندم این نمیشدم   ترم ۱  نهم ۱۸.۷۵ شدم ریاضیو حالا جبران میکنم برای ترم دوم 

میارم؟  حتی ب؟

برای نمونه الف یا ب که زیاد مهم نیست؟