underline مدیر استارتر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 3154 عنوان کسی هست پارگی دیسک کمر داشته باشه بدون عمل زندگی عادی داشته باشه 497 بازدید | 46 پست سلام کسی هست ؟ میشه بدون عمل با پارگی دیسک زندگی کرد ؟ 1403/11/25 | 19:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12850 بله همسرم دچارش شده و الان چند ماهی هست که متوجه شدیم و با آب درمانی و فیزیوتراپی داره باهاش مدادا میکنه و دردش خیلی کمتر شده خداروشکرشما با پزشکتون مشورت کنید .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
a2zzzz عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 593 خودتون مشکل دیسک کمر دارید ؟ نه ولی دامادمون داره دکتر گفته تنها راهش عمل
underline مدیر استارتر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 3154 بله همسرم دچارش شده و الان چند ماهی هست که متوجه شدیم و با آب درمانی و فیزیوتراپی داره باهاش مدادا م ... دیسکشون پاره هست یا فقط دیسک خفیف دارند ؟
underline مدیر استارتر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 3154 نه ولی دامادمون داره دکتر گفته تنها راهش عمل الان چه جوری سر میکنه ؟
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12850 دیسکشون پاره هست یا فقط دیسک خفیف دارند ؟ پارگی دیسک و تنگی کانال نخاع .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
a2zzzz عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 593 دیسکشون پاره هست یا فقط دیسک خفیف دارند ؟ نمیدونم پاره شده یا نه اما خب خونه س توانایی کار کردن نداره دو روز میره اسنپ یه هفته خونه س
underline مدیر استارتر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 3154 پارگی دیسک و تنگی کانال نخاع منم همین مشکل رو دارم ولی دردش امونم رو بریده دیسک چندمشون هست ؟الان چند وقته مبتلا هستند ؟ دیگه درد ندارند ؟
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12850 منم همین مشکل رو دارم ولی دردش امونم رو بریده دیسک چندمشون هست ؟الان چند وقته مبتلا هستند ؟ دیگه درد ... ۴ یا ۵ دقیقا یادم نیستکمر درد و خیلی وقته داشتن اما الان تقریبا دوماهه با ام ار ای متوجه شدیم پارگی دارن .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
underline مدیر استارتر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 3154 ۴ یا ۵ دقیقا یادم نیستکمر درد و خیلی وقته داشتن اما الان تقریبا دوماهه با ام ار ای متوجه شدیم پارگی ... ببخشید میپرسم الان راحت سرکار میره درمانشون فقط فزیوتراپی هست ؟
shah_dokhi عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 196 ۴ یا ۵ دقیقا یادم نیستکمر درد و خیلی وقته داشتن اما الان تقریبا دوماهه با ام ار ای متوجه شدیم پارگی ... من هردکتری رفتم گفته عمل الان ۳ماه هست استراحت کردم این هفته نوبت عمل داشتم ولی چون گزگزپام کمترشده دکترگفت یه ام آر آی دیگه برو شاید نیازبه عمل نباشه:)
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12850 منم همین مشکل رو دارم ولی دردش امونم رو بریده دیسک چندمشون هست ؟الان چند وقته مبتلا هستند ؟ دیگه درد ... دردش الان از ۱۰ نمره به ۳ رسیده .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )
فرهمندفرناز عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 12850 من هردکتری رفتم گفته عمل الان ۳ماه هست استراحت کردم این هفته نوبت عمل داشتم ولی چون گزگزپام کمترشده ... حتما ام ار ای بده ان شاالله که عمل نمیخوای .(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .) ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )