2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا....یکبار من به مادر نامزدم سلام ندادم و محل نذاشتم بش...نامزدم دید...بعد اومد تو اتاقم با حالت دلخوری گفت چرا ب مادرم سلام نمیکنی منم ک دلم از قبل پر بود هم جوابی کردم بدجور...بعد نامزدم برای اینکه ساکت شم زد زیر گوشم (خخخخخ یه جورایی خوشم اومد) ولی بعدش قهررررر کردم شدید طوری ک چند روز با مادرش حرف نزدم و شوهرم حسابی نازمو میکشید بلاخره ب سختی بخشیدمش...

نمیدونم این مادر شوهرا انقدر رو پسراشون حساسند چرا تقلا میکنن واسشون زن بگیرن؟

اینم میخوام بهش بگم 

بهش میگم اگه اینقدر میخواستن چرا براش زن گرفتی نگه میداشتی وردل خودت

همیشه بخاطر مادرش با من دعوا میکنه

خواهر شوهر یا برادر شوهر نداری؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
وا....یکبار من به مادر نامزدم سلام ندادم و محل نذاشتم بش...نامزدم دید...بعد اومد تو اتاقم با حالت دل ...

خب مقصر بودی شما,احترام بزرگتر واجبه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...