حاجی من از مامانم اجازه گرفتم با رفیقام برم بیرون بعدش اومده زنگ زده مامانم که دیر وقته اره اونم گفته هرکاری میخوای انجام بده منم از دیشب باهاش قهرم واقعا از دستش ناراحت شدم . بعدش فردا باید باهاش برم کلاس اگه اشتی نکنم لج میکنه ولی من از دستش ناراحتم🙁الان اسکرین میزارم
بهت گفتم چه کاری داغونم میکنه و تو عالی انجامش دادی ):
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول فکر کردم پارتنرتهتا تهش نوشتی داداشی جونبابا بزن دهنش داداش ادم خر کی باشه ک تعیین تکلیف کنهدادا ...
نه بابا پارتنر کجا بود حاجی داداش ناتنی هست اعصابمو خورد کرده بعد مامانم کلا هرکاری من بخوام بکنم میگ ب اون بگو بعد تازه طرفداریش هم میکنه میگ صلاحتو میخواد هوووف😔💔
ناتنی هم هست این قدر تعیین تکلیف میکنه اگه بعد هیجده سالگیتم دیدی این جوریه دیگ باید جلوش وایستی ولی ...
ارع ب خدا تقصیر مامانمه همش بهش رو داده ولی خب خودمم میدونم که اونم نگرانه ولی خوب وقتی خودش میخواد بیاد دنبالم با دوستام هستم دیگه این رفتاراش خیلی رو مخه مثل بچه ها میره زنگ میزنه به مامانم
ممنون از تیکه ک انداختی خوب تا بخوای بجنبی چارتا چیز بخوری سریع میگذرع بعدش توی یه مکان عمومی به نام کافه هست که هرکس سرش تو لاک خودشه ماهم چارتا دختر 16 ساله بودیم و با اجازه خانواده