2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابرسان لورال میزنم ولی بوی الوورا میده شاید اذیت بشی من دوست دارم،مرطوب کننده سراوی میزنم،ضدافتابمم ...

همشون عالین 

از کجا میگیری که اصل باشن؟ 

بیوتی اف جوسان مدل رولی داری؟

مارکاشون میگی؟ رتینول چی میزنی؟

رتینول سراوی میزدم فقط لک جای جوش هارو می‌برد 

از نظر من بهترین مارو اوردنیری قبلا استفاده کردم ۱ درصد فوق العاده اش 

سیمپل مرطوب کننده خیلی خوب سبکه 

شوینده هم به مدت نتروژینا نارنجی و قرمز میزدم 

اما الان میخوام چائ سبز سیمپل رو امتحان کنم

ضد آفتاب هم به صرفه ترین اش ژیگول حلزون یا تمام مارک های کره ای ضدآفتاب اشون خوبه مثل بیوتی آف جئسون و سنتلا

رتینول سراوی میزدم فقط لک جای جوش هارو می‌برد از نظر من بهترین مارو اوردنیری قبلا استفاده کردم ۱ درص ...

من‌میخوام واسه مامانم رتینول بگیرم ۵۵ سالشه 

به نظرت چه مارکی بگیرم؟ یعنی چروکارو نمیبره؟

من‌میخوام واسه مامانم رتینول بگیرم ۵۵ سالشه به نظرت چه مارکی بگیرم؟ یعنی چروکارو نمیبره؟

کمتر میکنه اگه میخواستی کلا چروک نیافته باید از ۲۵ سالگی شروع میکردی تا جلوشو بگیره 

رتینول خیلی خوب میخوای اگه پولشو داری اینکه لیست فوق العاده ست الیته به روش ساندویچی بزنه شب ها اول مرطوب کننده سیمپل بزنه بعد روش رتینول بزنه