2777
2789
عنوان

روبیکا

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 30 پست
عزیزم درخواست دوستیمو قبول میکنی چنتا ازت سوال دارم

باشه

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

اره متاسفانه براش پیام میره که فلانی تغییر شماره داد🤦🏻‍♀️😂

اخه من با گوشی یکی از فامیلامون نگا کردم هم شماره قبلی و داشت هم شماره جدیدم و که اکانتمو بهش انتقال دادم ولی اصلا نگفته بود که شماره تغییر پیدا کرده دقیقا کجا مینویسه که شماره تغییر پیدا کرده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من با گوشی یکی از فامیلامون نگا کردم هم شماره قبلی و داشت هم شماره جدیدم و که اکانتمو بهش انتقال ...

نمیدونم چرا

اینجوریه که اگه جزو مخاطبینشون باشی پیویتو بالا میاره و مینویسه این اکانت شمارشو به این شماره تغییر داد

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

اخه من با گوشی یکی از فامیلامون نگا کردم هم شماره قبلی و داشت هم شماره جدیدم و که اکانتمو بهش انتقال ...

ولی نگران نباش من چندماه پیش تغییر شماره دادم واسه همه رفته بود الانم کلا پاکش کردم

نگران نباش اگه براش نرفته احتمالا برای بقیه هم نمیره😊

نمیدونم چرااینجوریه که اگه جزو مخاطبینشون باشی پیویتو بالا میاره و مینویسه این اکانت شمارشو به این ش ...

من با گوشی مامانمم اینو امتحان کردم ولی همچین چیزی ننوشته بود منظورت از مخاطبین اینکه شماره قبلیم و داشته باشه یا شماره جدیدم؟

ولی نگران نباش من چندماه پیش تغییر شماره دادم واسه همه رفته بود الانم کلا پاکش کردمنگران نباش اگه بر ...

این تغییر شماره رو تو پی وی مینویسه ؟ مثلا تو پی وی من مینویسه برا بقیه که شمارم و تغییر دادم ؟ ببخشید اینقد سوال میپرسم

ولی نگران نباش من چندماه پیش تغییر شماره دادم واسه همه رفته بود الانم کلا پاکش کردمنگران نباش اگه بر ...

این کسی که دستم خورده بهش زنگ زدم چند ماهی به این اکانتش نیومده زده آخرین بازدید خیلی وقت پیش میخوام این اکانتم و حذف کنم ولی خب میگه از آخرین حذف اکانت باید ۳۰ روز بگذره حالا باید ۳۰ روز بگذره تا بتونم حذف کنم خداکنه تا اون موقع هم تو این اکانتش نیاد  اگه حذف کنم دیگه کسی نمی‌فهمه که منم؟ همون مینویسه حساب کاربری حذف شده

من با گوشی مامانمم اینو امتحان کردم ولی همچین چیزی ننوشته بود منظورت از مخاطبین اینکه شماره قبلیم و ...

شماره قبلیت دیگه

این تغییر شماره رو تو پی وی مینویسه ؟ مثلا تو پی وی من مینویسه برا بقیه که شمارم و تغییر دادم ؟ ببخش ...

اره دقیقا، میاره که شمارتو به این شماره تغییر دادی و شماره جدیدتم بالا میاره

نه گلم اشکال نداره😊♥

این کسی که دستم خورده بهش زنگ زدم چند ماهی به این اکانتش نیومده زده آخرین بازدید خیلی وقت پیش میخوام ...

اره، نگران نباشیا اگه اخرین بازدیدش واسه خیلی وقت پیش بوده خیلی امکانش کمه دوباره برگرده

اره، نگران نباشیا اگه اخرین بازدیدش واسه خیلی وقت پیش بوده خیلی امکانش کمه دوباره برگرده

ببین مثلا اینطوری مینویسه شماره .......0912شماره خود را به ....0936 تغییر داد ؟ یعنی اینکه هم شماره جدیدم و مینویسه هم قدیم؟ شرمنده هاا

ربطی به چت کردن هم داره ؟ یعنی چه برطرف چت کنی چه نکنی میاره؟ چون من با ابن اکانتم باهاش چت نکرده بودم 

بروزرسانی هم نکردم شاید از اونم باشه

ببین مثلا اینطوری مینویسه شماره .......0912شماره خود را به ....0936 تغییر داد ؟ یعنی اینکه هم شماره ...

اره دقیقا همینجوریه

دشمنت شرمنده

ربطی به چت کردن هم داره ؟ یعنی چه برطرف چت کنی چه نکنی میاره؟ چون من با ابن اکانتم باهاش چت نکرده بو ...

نه ربطی به چت کردن نداره