2777
2789
عنوان

پسرا چراتو بلوغ این شکلین

95 بازدید | 3 پست

هرچقدر ما دخترا حساس میشدیم زمان بلوغ بدنمون بو میگیره براش مهم نیست هعی من باید بگم برو حموم لباستو عوض کن

داداشم کلا غرغروعه بعد الان صداشم گرفته رو مخ میره بیشتر منم بعضی وقتا حواسم نیست هعی میگم دهنتو ببند و غز نزن

بچه بود ناراحت نمیشد الان بهش بر میخوره 

همش فاز افسردگیه 

مامانمم میگه گیر نده بهش تو دوران بلوغه اینکه پاکیزگی و غرغر نکنه نباید مهم باشه و درست بشه؟

لعنت به دوران بلوغ و گند و کثافتش😑😬

دخترخاله های منم بو سگ میدن قیافه هاشون شبیه دیوونه هاست بوی جوراباشون آدمو بیهوش میکنه حرفم بزنی پارت میکنن😖

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

لعنت به دوران بلوغ و گند و کثافتش😑😬دخترخاله های منم بو سگ میدن قیافه هاشون شبیه دیوونه هاست بوی جو ...

من بو نمی‌دادم من خودم چون دیر به بلوغ رسیدم و یادمه همکلاسیام بو میدادن خودم خیلی حساس بودم من ۱۵ سالگی به بلوغ رسیدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بو نمی‌دادم من خودم چون دیر به بلوغ رسیدم و یادمه همکلاسیام بو میدادن خودم خیلی حساس بودم من ۱۵ س ...

منم بو نمیدادم ولی بخش زیادی از دختر پسرای تو سن بلوغ شلخته و بوگندو هستن و اصلا به نظافت اهمیت نمیدن

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘