2777
2789

رژ مدادی که برام فرستادن تاریخ انقضاش گذشته بود اما روی محصول برچسب انقضا تا 2027زده بود

لوسیونی که خریدمم از همین بابت حس میکنم اونطور که میگفتن اصل نیست و تحت لیسانس اون کشور نیست بلکه فیکه چون بعد دودیقه استفاده پوستم خشک میشه دوباره و کدی نداره برای استعلام در سایت

یه روغن مو و شامپو ایرانی خریدم مارک مورسنگا بعید میدونم اینو بتونن فیک بزنن ولی اینم کدی که باید داخل سایت برای استعلام وارد کنم رو میزنم میگه همچین محصولی وجود نداره(حالا شاید محصولات ایرانی رو نمیشه استعلام کرد نمیدونم)

و درضمن بهشون پیام دادم و هیچ جوابی به من ندادن

خلاصه که تجربه خوبی نبود

اما بسته بندیشون خوب بود، البته که هیچکدوم از وسایل جعبه نداشت

من همیشه از خانومی خرید میکنم و وسایل با جعبه برام فرستاده میشه و تابحال محصول بد نداشتم

منم ار خانومی خرید میکنم

الان آف های ۵۰درصد یا ۷۰درصد خوبی زده به نظرت خوبه؟ 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

منم ار خانومی خرید میکنمالان آف های ۵۰درصد یا ۷۰درصد خوبی زده به نظرت خوبه؟

ببین من از آف خانومی خرید کردم مشکلی نداشتن محصولاتم

ولی ویترین شاپ علنا تاریخ مصرف گذشته و بدون جعبه و استعلام و ... بوذ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من از آف خانومی خرید کردم مشکلی نداشتن محصولاتمولی ویترین شاپ علنا تاریخ مصرف گذشته و بدون جعبه ...

ویترین شاپ چه سایتیه نشنیدم؟ 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

یچیزی مثل همین خانومی

الان رفتم دیدم قیمتاش خوبه هزینه ارسالش چطوره؟ 

یعنی رایگان نیست برای بار اول؟ 

الان رفتم دیدم قیمتاش خوبه هزینه ارسالش چطوره؟ یعنی رایگان نیست برای بار اول؟

نه برای من که بار اول رایگان نبود اما سقف میخواست مثلا اگه تا یه تومن خرید کنی رایگان میشه

ولی خانومی بار اول رایگان بود