2777
2789
معنیش😂

به فارسی یجوری میشه ولی به ترکی خیلی غلیظ و شیرینه😂

دارم زور میزنم معنی کنم😂چند دقیقست

یعنی طرف بچه خر ی پدر سگیه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیهدیر( در مواقعی که با حرفهاش کاملا مخالفی و عصبانی شدی ازش و نمیخوای روی زیباش رو ببینی)

داشاغیماجان( در مواقعی که میخوای بهش نشون بدی که حرفهاش و خودش ذره ای برات اهمیت ندارن. قدرت تخریب ۱۰/۱۰)

اوکی بهم‌گفت فحشهپیامشم کپی کردم دادم ببین نوشته معنیش میشه صداتو ببرنمیدونستم حالا توام سریع جبهه ب ...

اخه چه جبه گرفتنی عزیزم فحش خاصی نیست

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

با طول معذرت سیحدیر

میدونستی سیحدیر اصلا فحش بدی نیست و امروزه اشتباه ترجمه میکنن این کلمه ی اصلیش دکتور بوده که اینجوری تلفظ میشه dactor به معنی همون گمشو هست و اصلا ربطی به اون چیزی که ما فکر میکنیم نداره ( توی ترکی قدیم به معنی گمشو بوده ) حتی تو شعری مولانا هم این کلمه رو بکار برده :‌

دکتور شنیدم از تو و خاموش ماندم

غماز من بس است در این عشق رنگ و بو

دکتور اینجا گمشو معنی شده مولانا در این شعر با معشوقه اش حرف میزده که اون برمیگرده میگه سکتور !

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

میدونستی سیحدیر اصلا فحش بدی نیست و امروزه اشتباه ترجمه میکنن این کلمه ی اصلیش دکتور بوده که اینجوری ...

نمیدونستم

تو فرهنگ ما تبریزی‌ها

ورد زبونمون هست

ولی یه ذره از نظر ما خوب نیست

حالا که معنی وقیقشو فهمیدم

همیشه میگم