2777
2789

تماس تصویری با آدم های مختلف تو کل جهانه

به نظرتون چهرمونو نشان بدیم اشکال داره؟

چون کسی که نشون نده بلاک میشه

خیلی باحاله برنامش 

اسم و لوگوش چطوریه میخوام نصب کنم

😂ول کن خواهر

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه پسرم اصلا حس خوبی هیچ وقت ازش نگرفتم و سمتش نرفتم...

زیاد هستن از این پلتفرما یادمه مدل ایرانیشم بود...

ادم های زیادی این مدلی دوست شدن ولی اتفاق های بد توشون خیلی افتاده مخصوصا خارج کشور...

یادمه خونده بودم دو تا مرد که باهم مشکل داشتن و حتی از دوتا کشور جدا بودن طرف از اون سر دنیا کوبیده رفته اونجا اون طرف رو کشته بود!!!

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

من با اینکه پسرم اصلا حس خوبی هیچ وقت ازش نگرفتم و سمتش نرفتم...زیاد هستن از این پلتفرما یادمه مدل ا ...

خب اشتباه میکنن کل زندگیشون رو میگن دگ

آدم که نباید آدرس خونش رو بگه تو این برنامه 

فقط باید به چشم سرگرمی نگاش کرد و اینکه ناشناس بمونی

خب اشتباه میکنن کل زندگیشون رو میگن دگآدم که نباید آدرس خونش رو بگه تو این برنامه فقط باید به چشم سر ...

جالب اینجاست طرف خونشم معلوم نبود اون طرف پیدا کرده بود

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁