2777
2789
عنوان

به شوهرم پول قرض ندادم فکرم ناراحته

| مشاهده متن کامل بحث + 2685 بازدید | 102 پست
شوهر بیکاره؟نده باوحداقل پول میدیزبون و احساس خوبی داشته باشع

قبلا شرکت داشت مجبور شد تعطیل کنه

الانم  بیکار نیست گاهی میره دفتر دوستش در حد کمی در میاره

منتها مدیریت نداره مثلا ۱۵ تومن داره میره عین اون ۱۵ رو‌خرج میکنه بعد حتی روغن ماشین بخاد عوض کنه زنگ میزنه از من میخاد 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیگه پول نده و بقیه پولات رو هم پس بگیر اون چی جواب داد وقتی گفتی نمیدم

همین که دیگه ندم برام برد بزرگیه 

چون دیروز بعش گفته بودم و منتظر تلافی بودم بااینکه جا خورد و فکر نمیکرد من احساسم رو زیر پا بزارم اما چیزی نگفت فقط گفت باشه جورش میکنم و قطع کرد 

احتمالا از دوستاش قرض کرده

بیخود فکرت ناراحته خیلی واضح داره تیغت می زنه به خودت بیا و بیشتر از این بهش باج نده روش باز شده دست ...

بهش گفتم من کمیته امداد نیستم کاسه گدایی ت رو جای دیگه پر کن بخدا این ادبیات و منش واقعی من نیس اما کارد به استخونم رسبده دیگه خسته شدم 

تو شیفته صداقت و اخلاقش شدی !! اونارو هم که نداره!!خواهش می کنم بیشتر از این به خودت خفت نذهحواست به ...

دوزار اخلاق دلشت که اونم دیگه نداره انگار باباش من کشتم حالا تا زنده بود عین سگ‌و گربه بودن باهم 

خسته شدم بخدا از دستش 

چقد حرص خوردمانقد بهش دادی میره ایفون ۱۵ میگیره میگه این که نه نمیگه😑😑😑😑😑

احمق رفت ایفون قبلی رو داد الباقیشم چک 

منم که عقدم و ی شهر دیگه از همه جا بیخبر بعدا فهمیدم فلان چک بابت گوشی بوده

احمق رفت ایفون قبلی رو داد الباقیشم چک منم که عقدم و ی شهر دیگه از همه جا بیخبر بعدا فهمیدم فلان چک ...

وای چرا موندی بااین توروخدا 

انگار تو زن گرفتی

ختم باباش به توچه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

درسته کارکردن برای خانم خوبه که دستش توجیب خودش باشه ولی دست همسرش مدام توی جیب خانم باشه🫤این بده

عزیزشما حتما یه سرسنگینی یا قهر یا... میبینی ازطرف همسرت امروز یاتوی مکالمه یادیدار بعدیتون، وایشون تمام تلاششو میکنه که شرایط برگرده به روال قبل ولی اینحاشمایی که باید توی این مسئله کوتاه نیای، اگه بتونی مقاومت کنی میتونی به احتمال تکیه خودت به ایشون فکر کنی ولی اگه مقاومت نکنی ایشون همیشه تمام بارها ومسئولیت زندگیو میندازه گردن شما و میشه وظیفت وازاونجایی که خانم ها لطیفن و حتی اقا هم باشی نمیتونی همه چیو ازلحاظ مالی وعاطفی وحمایتی و... باهم هندل کنی عصبی میشی ودرنهایت که جسم وروحت کم بیاره ونتونی تحمل کنی شما میشی آدم بدماجرا چون همه نوع حمایت شده وظیفه شما و استراحت وبی مسئولیتی شده حق مسلم ایشون. 

واونموقع است که دیگه نمیتونی به این راحتیا شرایطو عوض کنی

پس تا دیر نشده حدومرزها وجایگاهها رو توزندگیت هم برای خودت وهم همسرت مشخص کن، خیلی محکم وقاطع

حقوقتم یه جا پس انداز کن یا سرمایه گذاری کن یا وامی چیزی بنویس تا موقعی که عادت کنه ازت پول نگیره، و از سراجبار بخاطر هزینه های وام یا... عادت کنی قرض مداوم ندی

موفق باشی

احمق رفت ایفون قبلی رو داد الباقیشم چک منم که عقدم و ی شهر دیگه از همه جا بیخبر بعدا فهمیدم فلان چک ...

چهلم هم بخاطر تاج گل دعوتت نکردن ببین چقد بهشون رو دادی پرروشون کردی ببخشید عزیزم از من بزرگتری ولی واقعا بخاطر چی این مرد این همه باج میدی؟!

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

وای چرا موندی بااین توروخدا انگار تو زن گرفتیختم باباش به توچه

تازه تاپیک دوتا قبل بخون مادره سراینکه تو پولدار بودی تاج گل نخریدی منو چهلم دعوت نکرد 

دیگه نمیکه فقط چند میلیون دستی به پسر بیعرضم دادی

تازه تاپیک دوتا قبل بخون مادره سراینکه تو پولدار بودی تاج گل نخریدی منو چهلم دعوت نکرد دیگه نمیکه فق ...

یه چیزی بگم؟ حیف تو واقعا

باید خودتو میگرفتی حالا فک میکنن پسرشون چه تحفه ایه

مرد توی همه چیز باید سرتر باشه تا بتونه پشتیبان باشه و باعث پیشرفت زن بشه 

خوب کسی اولش که بد نیست اونم کسانیکه می خوان کلاشی کنن 

من دید مثبتی نسبت به این ازدواج ندارم

تو سه جا آدم ها را بشناس 

سفر 

هنگام رانندگی 

در مسائل اقتصادی