2777
2789

نوبت نخست این کنکور در روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود. ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ در نیمه دوم اسفند امسال انجام می‌شود و آزمون آن پنجم و ششم تیر ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد.

الان من موقع ثبت نام پاییز سه تا سریال کنکور خریدم یعنی هدفم فرهنگیان اردیبهشت بود و دوتا کنکور تیر یکی انسانی یکی هم هنر

خب الان یعنی چی این؟! یعنی من دوباره باید اسفند برم برا تیر ثبت نام کنم؟😐💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ثبتنام تیر باز نشده لود که . چجوری تیرو ثبتنام کردی؟

همینو میگم هیچکی به ما هیچی نگف درست توضیح ندادن

الان من و چند تا از دوستام برا ثبت نام قبلی که آذرماه بود سه تا سریال خریدیم حالا هم نیمدونیم این سه تا برا کدوماس

سلام عزیزم ببین اگر هدفت فرهنگیان هست کنکور اردیبهشت را شرکت می کنید این هیچی میمونه کنکور تیر کنکور تیر هم میتونی انسانی و زبان را ثبت نام کنید باهم هنر را نمیدونم اما من خودم هم انسانی هم زبان شرکت کردم

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

همینو میگم هیچکی به ما هیچی نگف درست توضیح ندادنالان من و چند تا از دوستام برا ثبت نام قبلی که آذرما ...

کی ثبتنام کرده ؟ دادی بیرون ؟

روز کنکور تو قراره سه تا کنکور بدی . دفترچه های انسانی فرهنگیان هنر 

الان برای اردیبهشت چند تا کنکور ثبت نام کردی؟

سه تا سریال خریدیم منو دوستم ولی هیچی نمیدونیم برا کدوماس

الان یعنی ۱ میلیون به فنا دادیم؟😐💔 ما برا اردیبهشت فقط و فقط یه کنکور می‌خواستیم که اونم فرهنگیان انسانی بود

هیچکی توضیح کامل و درست بهمون نداد😔

سلام عزیزم ببین اگر هدفت فرهنگیان هست کنکور اردیبهشت را شرکت می کنید این هیچی میمونه کنکور تیر کنکور ...

خب الان سه تا سریالی که خریدیم هر سه تاش برا اردیبهشته؟ 

ما فقط یه کنکور اردیبهشت می‌خواستیم الان سه تا خریدیم پس اون دوتا چی!

کی ثبتنام کرده ؟ دادی بیرون ؟روز کنکور تو قراره سه تا کنکور بدی . دفترچه های انسانی فرهنگیان هنر

نگو😐 من میرم گم شم

نه با دوستام تو خونه ثبت نام کردیم

خاک تو سر مشاور مدرسمون