2777
2789

اون خانمی که نوشته میخوام ب زن داداشم مواد غذایی بدم تو ی ساختمون با خانواده شوهرم 

عزیزم جواب تاپیکاتو خوندم مگه شوهر شما جرات میکنه بگه نده شما انقدر بددهنی ک هنوز از کاربرا حرف نیومده بیرون قمتو حاضر کردی بزنی له کنی مگه کسی هم جرات میکنه ب شما بگه فلان

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

شوهرش ک خبر نداش یواشکی میداد 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

ولی زن خانه دار حق داره خیلی بدم میاد میگن پول شوهر و فلان

کسی نمیتونه انکار کنه. کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه که کسی نمیتونه انکار کنه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و جذب اکسیژن و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... کسی نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده انکار کنه🙈🧡 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط به خانوما توهین می کرد 

کلفتی نوکری

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

منم دقیقا. چون برای ما پذیرفته شده‌ست مرد به خانواده‌ش کمک کنه. بارها من اینجا خوندم یکی اومده شکایت کرده که شوهرم پنهانی به خانواده‌شش کمک می‌کنه، اکثریت نوشتن چه اشکالی داره؟ فکر کن کار خیر می‌کنی. اگر چیزی بده، برای هر دو طرف بده.

خب اره ولی بازم نبود اینهمه بی ادب باشه

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

منم دقیقا. چون برای ما پذیرفته شده‌ست مرد به خانواده‌ش کمک کنه. بارها من اینجا خوندم یکی اومده شکایت ...

اصلش میدونید چیه؟ همونه که زن نباید تو خونه مجانی کار کنه اگه مرد پول یه اشپز از حقوقش به زن میداد انقدر میشد که زن هم به کاراش برسه مرد تا وقتی هزینه ای پرداخت نکنه نمیفهمه ارزش کار زن چقدره الان یه مرد متاهل چه مسئولیتی داره که انقدر میگن مردا چجوری ازدواج کنن با این شرایط بدم میاد دلشون واسه ی مرد میسوزه سکه بشه پونصد میلیون وقتی قرار نیست بده و مهریه رو کاغذه و تازه بعد طلاق بر اساس حقوقش قسط بندی میشه چه سختی ای میکشن مردا نفقه که نمیدن بعد فکر میکنن شکم زن رو سیر میکنن خیلیه 

کسی نمیتونه انکار کنه. کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه که کسی نمیتونه انکار کنه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و جذب اکسیژن و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... کسی نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده انکار کنه🙈🧡 

اصلش میدونید چیه؟ همونه که زن نباید تو خونه مجانی کار کنه اگه مرد پول یه اشپز از حقوقش به زن میداد ا ...

آخ عزیزم، چه قدر از دل من حرف زدی. به نظر منم مشکل خانما واقعا بیشتره. الان که پسر یه خونه اجاره میکنه، دختره که جهیزیه میگیره و واقعا یه چهیزیه معمولی قیمتش از پول رهن و اجاره یه خونه بیشتر میشه. راجع به مهریه هم دقیقا درسته، اکثر خانما مهریه رو یا می‌بخشن تا جدا شن یا قسط بندیه که واقعا سالی یک سکه به هیچ جا نمیرسه. من همه چیز رو از این میبینم که ما خانم‌ها پشت هم نیستیم. الان من مهریه ندارم، دوست شوهرم داره مهریه همسر سابقش رو میده. شوهرم چپ میره راست میاد میگه بنده خدااااا، چی میکشه. نمیگه به هرحال دوست منم تو زندگی ایراداتی داشته یا خب میخواسته این مهریه رو قبول نکنه ولی اگه برعکس بود، خانم قضاوت می‌شد. کلا اکثر خانم‌ها توسط خانم‌های دیگه قضاوت میشن. من هم شاغل بودم هم خانه‌دار ولی انقدر وقتی خانه دار بودم اذیت شدم از طرف همه -حتی خانواده خودم- که باورت نمیشه. تازه اون موقع فهمیدم واقعا خانم‌های خانه دار چی میکشن.

آخ عزیزم، چه قدر از دل من حرف زدی. به نظر منم مشکل خانما واقعا بیشتره. الان که پسر یه خونه اجاره میک ...

بله عزیزم منم به یه خواستگارم گفتم ماهی پنج تومن میخوام چشماش چهارتا شد این پول نه لطفه اونه که منت بزاره نه زیاده خواهی و پر توقعی منه این پول حق زنه واسه کاری که انجام میده ولی وقتی همه زنها مفت کار میکنن سر هممون میاد دیروز یکی تاپیک زده مردا رو بد عادت نکنید خرج خونه با مرده یعنی میخوام بگم ما. هنوز تو مرحله ای هستیم که خرج چهار تا سیب زمینی و پیاز رو حق زن بدونیم فعلا باید این رو ثابت کنیم حقمونه بعد مثلا از مردی که قبول کرده خرج خونه رو بده مثل یک قهرمان حرف میزد 

بله عزیزم منم به یه خواستگارم گفتم ماهی پنج تومن میخوام چشماش چهارتا شد این پول نه لطفه اونه که منت ...

دقیقا منم فکر میکنم مردای این دوره کار کردن رو دیگه وظیفه نمیدونن، لطف میدونن.