2777
2789
عنوان

هر کس با لهجه خودش یه کلمه بگه 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 5123 بازدید | 635 پست
سیزین ده گجز خیر السون. 🌸 ولی اینده گجه یاراسیده . بیز نیه اویاغوغ آخه🤔

اوغلومی تزه یاترتمیشام ایندی وقت اله دیم باش چکم نی نی سایتا

سر در نمیارم چرا هی میرید ناخن می‌کارید مال من که خودش درمیاد😁😁😁

یوخوم گَلمیر 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها چجوری کسره وفتحه بزارم؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چجوری همدیگه رو پیدا کردین؟ 😂😂😂

ببین پدر و مادر من تو دانشکده پرستاری عاشق هم میشن و میرن مشهد ازدواج میکنن و تو بیمارستان مهر مشهد مشغول به کار میشن بابام دکتر مامانم پرستار بعد من بدنیا میام . ولی عموی من یه ادم سیاسی مهم بود بخاطر اون تو اون سالهای جنگ پدر و مادر منو دیکه اجازه کار ندادن ما هم اومدیم بابل 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
😀😀

نکنه همشهریمی مل رییت 😂😂😂😂😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
اوغلومی تزه یاترتمیشام ایندی وقت اله دیم باش چکم نی نی سایتا

یاخچی المیشی باجی

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
نرینی جوون کم بذار لا قاضی از دندشس دلم هم زد ناودونی پکا پهن  😎😎🙂

خخخخ 

خداییش خیلی کلمات شهرمون قشنگه

زکیدن

میسکولد

بسون

جوق 

چوق

اوستا چوسک=فوضولی

خارسو=مادرشوهر

بسوره=پدرشوهر

شوور=شوهر

برید حالشو ببرید کلی چیز یادتون دادم😅😅

خدایا دلم یه شادی غیر منتظره میخوااد
حداقل یه ماش بد!  حداقل یه ماچ بده بختِمانَس

چجوره کسره وفتحه میذاری

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏