2777
2789

دوباره میذارم لطفا این بار کمک کنید

سلام من عروسی نگرفتم طلا هم نگرفتن برام ب زور و زحمت ی خونه ساختیم شوهرم با پدرشوهرم تو کارشون شریک هستن ی مدت بعد پدرشوهرم ماشینشو باخت ماشین ما دائم زیر دست اینا بود گذشت تا اینا ماشین کرفتن مشکل ماشین حل شد این پدر شوهر من افتضاح زبونش تلخه یعنی ی ماهه هر جور عصاب شوهر منو خراب میکنه اونم میاد سر من خالی میکنه هیچ گناهی نکرده از شوهرم سر هیچ کتک خوردم ی هفته پیش باز سر این ها ما دعوا کردیم شوهرم برگشت فحشم داد گف ریدم دهن مامان و بابات نسل سگ و همچین فحش ها و ما بینمون تا دیروز سرد بود کلا ..تا ک این ها تصمیم گرفتن دیروز خونشون باز سازی کنند مادرشوهرم زنگ زد میخایم تا عید بمونیم خونه شما نتونستم چیزی بگم اومدم خونه ب شوهرم گفتم من سر بابات کم کتک نخوردم حالا نمیتونم ی جا بشینم سرویسمون مشترک حمام مشترک من واقعا سر این کتک ها مشکل عصبی و وسواس فکری هم دارم..شوهرم گف حق با توعه من خودم نمیتونم خونوادمو تحمل کنم چ برسه تو..تا ک شب شد باز حرفش شد شوهرم گف فک کن مهمون میاد من حقشو ندارم؟گفتم مهمون نهایت ده روز میش از ی طرفیم برادرشوهرم علاوه بر خونش ی ویلای کامل مجهزم داره میتونن یکم اونجا بمونم یکم اینجا چی از جون من میخان؟ن عروسی گرفتن ن طلا گرفتن طلبکار هم هستن..من گریه کردم دعوامون‌شد..صبح زنگ زدم مادرشوهرم گفتم شرمنده ما سرویس بهداشتی حمام مون جدا نیس منم عفونت دارم و تحت درمانم نمیتونم اینجوری روند درمانم ادامه بدم از ی طرفم تو اولین دعوا پسرتون خونواده منو تا بلده فحش میده از من انتظار نداشته باشین همه چی متقابله من تا الان احترام شمارو نگه داشتم اما ی جا نمیتونم میدونم زندگیم واقعا خراب میش اونم مثلن ناراحت شد اما از ی طرفیم گفتم ب بابام میگم فحششون داده ترسید..با این حال من عذاب وجدان دارم میگم خونه پسرشونه بلاخره شاید حق دارن از ی طرفیم بخدا خیلی بد اخلاق و گیر میده پدرشوهرم بخدا ادم میترسه پیشش بخنده ..بنظرتون من حق دارم؟؟ببخشید طولانی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم خواهش میکنممم عذاب وجدان نگیر که زندگیت رو باختی بدجورم باختی اصلاااا زیر باررررر نرو  شوهرت وقتی خودش اینجوری... میگه بدرک ناراحت شدن وقتی ناراحتیت براشون مهم نیس طلانخریدن عروسی نگرفتن یه دختر هزار جور آرزوداره بعددلت برا همچین ادمایی میسوزه سواری نده و زیر بار نرو 

خوب گفتی عذاب وجدان نداشته باش به نوبت برن خونه بچه هاشون بمونن درضمن فکرنکن بازسازی یه ماهه تموم می ...

تازه اولش شوهرم میگف پنج روز نهایت ده روز😕😕😕😕من میدونم تا عید اینا کار دارن پدرشوهرمم فک کنم سالی دو بار نمیخنده فقط هم انتظار داره خدمت گذاری کنی

عاره دیگ بحثشم نمیکنم تو خونه..از چ لحاظ گفتی زندگیو باختی؟🥺

میگی بداخلاقن نمیشه جلوش بخندی 

خب وقتی مادر شوهر و پدرشوهرت بیان دخالتا شروع میشه چرا این لباس پوشید چرا این غذا درست کرد زندگیت دست خودت نیس خونه خودت نیس/:

شوهرتو پر میکنن اونم رو تو خالی میکنه جز چشم مگه چیز دیگه ای میتونی بگی فقط رو حرفت سفت وایستا خب خواهش میکنم

باتوجه به تاپیکای قبلیت گفتم ان شاءالله عاقبت بخیر بشی 

میگی بداخلاقن نمیشه جلوش بخندی خب وقتی مادر شوهر و پدرشوهرت بیان دخالتا شروع میشه چرا این لباس پوشید ...

عاره بابا شدم ی افسرده دستم ب هیچ کاری نمیره ک با پیرزن فرقی ندارم انقدم قبلا پر انرژی بودم اصن ذوق زندگیو ندارم

مامانمم ک ماشالله هر موقع بگی میگ سنگ قورت بده اما تحمل کن البته اونم ی جورایی حق داره چون شرایطمون فرق داره یکم اما منظورم از این حرفا اینکه من چاره ای جز تحمل این شوهر ندارم دلم ب هیچی این زندگی خوش نیس واقعا

عاره بابا شدم ی افسرده دستم ب هیچ کاری نمیره ک با پیرزن فرقی ندارم انقدم قبلا پر انرژی بودم اصن ذوق ...

نماز بخون

ذکر یا ودود بگو 

سعی کن حال خوب رو بدون شوهرت یاد بگیری

سعی کن وابستش کنی به خودت بدون اینکه وابسته شه خوشحالش کن اونم قلب داره از سنگ نیس دلشو بدست بیار خودتو محتاج توجهش ندون و 

نماز بخونذکر یا ودود بگو سعی کن حال خوب رو بدون شوهرت یاد بگیریسعی کن وابستش کنی به خودت بدون اینکه ...

عاره شوهر من واقعا ادم بدی نیست باباش انقد گیر میده براش انقد بد حرف میزنه باهاش روانیش میکنه نمیگم کاراش درسته اما خونوادش انقد ازش طلب دارن خودش کم میاره منم شروع کنم ب اعتراض انگار از همه جا و همه ادم فراری میش..بم میگ حتی زنگ زدن جواب هم نده..داره همه چی براش ثابت میش..من هم  مدارا میکنم اما دم پریودم بودنی همه حرفام با گریه میگم اونم میگ صب تا شب سر کارم ب حد کافی زهرمارم میکنه بابام یدونه خونه برام ارامش داره اونم تو گریه میکنی متنفر میشم😞